C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

100 dies d’obres al Regina Violant

Les obres del col·legi Regina Violant avancen a bon ritme després de culminar la consolidació de tots els pilars de la planta baixa. En aquests moments, l’activitat se centra a alçar les bases del primer pis. En aquests 100 dies d’activitat l’empresa ha executat treballs per valor de 506.374,27 euros en l’obra que va arrancar al juliol en l’antic camp de futbol La Garrofera i que té un termini d’execució de 18 mesos.

Els tècnics de l’Ajuntament d’Almassora, encarregats de l’adreça d’obra del col·legi Regina Violant, han certificat ja les quatre primeres fases de l’execució dels treballs. Aquesta última, la corresponent a octubre, ascendeix a 259.802,86 euros. cal recordar que la quantia d’aquest mes supera a la validada durant el primer trimestre d’obres a causa que a l’octubre va arrancar el formigonat de l’edifici, una de les parts de major cost econòmic.

obra-regina-2

La certificació es produeix a mes vençut, per la qual cosa en els pròxims dies els tècnics municipals d’Almassora adonaran del percentatge d’obra escomès al novembre, una intervenció que ja permet veure l’estructura del col·legi Regina Violant, el bloc que en 2018 albergarà a més de 600 alumnes, i que aquesta mateixa setmana aconseguirà el sisè mes en obres.

«L’empresa ha superat ja els 100 dies hàbils de treball dels 391 dies que marca el cronograma acordat en el seu moment i els resultats són més que visibles després que l’alumnat haja sobrepassat una dècada en barracons, una situació lamentable que atallarem al més prompte possible», ha incidit la regidora d’Educació d’Almassora, María José Tormo.

Arrere queda el clos d’aquest espai annexe al pavelló poliesportiu, la demolició dels antics vestuaris i graderies, el desmuntatge de la lampisteria i els moviments de terres abans de la urbanització del solar. L’empresa Torrescámara i cia. S.A. manté el perímetre de seguretat de les obres «que avançaran, sense cap gènere de dubtes, durant 2018 malgrat que li moleste al PP i per açò llance falsos dubtes sobre la consignació pressupostària del pròxim exercici», segons ha defensat l’alcaldessa, Susanna Nicolau.

Així, entre desembre i 2017, els tècnics municipals encarregats de la supervisió de les obres certificaran els 4,6 milions d’euros pendents dels 5.169.399,62 euros en què està pressupostat el global a mesura que avance l’obra en l’antic camp de futbol La Garrofera.

http://www.elperiodic.com/almassora/noticias/475605_obra-regina-violant-culmina-estructura-planta-baja-tras-cumplir-d%C3%ADas-trabajo.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES