C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Bones notícies que compartim d’Ajuntament d’Almassora: l’aposta de Merche Galí per la modernització.

L’aplicació municipal per a mòbils ha superat les 700 descàrregues gratuïtes aquest mes. L’adquisició de nous mòduls per a aquesta eina ha sigut definitiva per a incrementar el nombre d’usuaris. La Regidoria de Modernització ha renovat la APP amb els apartats de farmàcies de guàrdia, votació oberta per als pressupostos participatius de 2017, enquestes i la possibilitat de sol·licitar cita prèvia amb els regidors.

óviles

Segons ha indicat la responsable de l’àrea, Merche Galí, l’objectiu és incrementar la xifra d’usuaris perquè aquesta eina es convertisca en un servei fonamental per a la comunicació entre els ciutadans i l’Ajuntament d’Almassora. Galí ha recordat que la APP ha incorporat noves prestacions enguany. És el cas de la possibilitat de sol·licitar cita prèvia per a reunir-se amb els regidors o la pestanya per a traslladar propostes ciutadanes de cara a la confecció dels pressupostos de 2017.

No obstant açò, un dels nous serveis més utilitzats pels usuaris és la consulta de farmàcies de guàrdia. La APP ofereix informació sobre les farmàcies de guàrdia del dia i les de l’endemà, amb adreça, telèfon i un mapa amb el qual calcular la distància entre l’usuari i el negoci. D’altra banda, l’apartat d’incidències en la via pública, que també està disponible a través de la web municipal www.almassora.es, és un altre dels serveis més utilitzats pels usuaris de la APP. Aquest portal registra una mitjana d’1.000 casos amb caràcter semestral.

L’enllaç per a descarregar l’aplicació, que està disponible per a mòbils amb sistema operatiu Android o iOS, és http://bit.ly/2at23eo i ja pot tramitar-se a través dels tres punts wifi instal·lats en la platja d’Almassora. El servei funciona a ple rendiment en la zona de Pitillo, la biblioteca de Pla de la Torre i els voltants de l’ermita del Roser del Mar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES