C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

5 cursos per a trobar feina

L’Ajuntament d’Almassora ha presentat avui els cinc cursos sol·licitats pel departament d’Ocupació a la Diputació Provincial de Castelló per a afavorir la inserció laboral dels aturats de la localitat. Segons ha indicat el regidor de l’àrea, Santiago Agustí, es tracta de cinc propostes encaminades a incrementar les oportunitats, especialment entre dones, per a trobar una ocupació.

Els cinc tallers són gratuïts i s’impartiran en dependències municipals entre els mesos d’abril i maig. La inscripció pot formalitzar-se des d’avui en el servei de Promoció d’Ocupació situada en el segon pis de la Casa de la Cultura. L’admissió dels participants es realitzarà per estricte ordre d’inscripció. El perfil de l’alumnat exclou la inscripció de menors de 18 anys i majors de 65, estudiants de programes de qualificació professional, IES i FP, així com alumnes de tallers d’ocupació.

La primera de les propostes és una jornada de “coaching” motivacional i desenvolupament personal. Tindrà lloc en l’aula de formació de l’edifici consistorial (tercer pis) el pròxim dia 26 entre les 10 i les 14 hores. Li seguirà el taller “Com aconseguir superar amb èxit una entrevista de treball”, previst per als dies 10, 12 i 16 de maig de 9.30 a 13.30 hores en el Espai Mercat (primer pis del Mercat Central).

Aquesta proposta coincidirà amb la jornada “Dones: reforç per al desenvolupament personal i la cerca d’ocupació”. Serà el 12 de maig de 9.30 a 13.30 hores en l’aula de formació. Les dones seran també les destinatàries del taller que s’impartirà els dies 27, 30 i 31 de maig de 9.30 a 13.30 hores en la mateixa sala municipal sota l’epígraf “Dones: reptes i respostes”.

Un altre taller anirà enfocat a “Com parlar en públic amb eficàcia: clau d’èxit professional”. Les classes es distribuiran en aquest cas entre els dies 11, 13, 16 i 18 de maig de 9.30 a 13.30 hores. L’aula de formació de l’Ajuntament d’Almassora albergarà el taller dirigit a millorar la comunicació com a eina per a millorar les capacitats laborals.

“Es tracta d’una oferta molt completa i adaptada a les diferents necessitats d’els qui cerquen ocupació a Almassora, que per desgràcia encara són molts”, ha assenyalat Santiago Agustí, qui ha animat als veïns en aquesta situació a inscriure’s en els cursos “per a millorar les seues capacitats i el seu currículum de cara a la reinserció laboral”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES