C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

#Almassora tindrà aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes

Almassora tindrà un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes, tal com va demanar la regidora d’Educació, María José Tormo, a la Conselleria d’Educació el passat mes de juliol. L’equip de govern es va interessar per aquesta reivindicació durant la visita d’ahir del titular autonòmic, Vicent Marzà. El conseller va confirmar la seua aposta per ubicar aquest servei a Almassora. La mesura evitarà que els alumnes d’idiomes de la localitat hagen de desplaçarse per estudiar a Castelló.

El titular autonòmic d’Educació es va comprometre a “fer realitat la reivindicació d’Almassora d’acollir un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes i facilitar així una eina formativa i competitiva per als veïns de la localitat”, tal com va demanar la Regidoria d’Educació el mes passat, atenent a una reivindicació de fa més d’un any . Així ho va transmetre Marzà durant la reunió prèvia a la visita a les instal.lacions provisionals del col.legi Regina Violant en la que també van participar el director territorial d’Educació, Robert Roig, i membres de la corporació municipal.

L’equip de govern i el conseller van acordar situar l’aulari en l’IES Álvaro Falomir pel fet que el centre ja disposa d’un conserge en l’horari que es necessita per l’EOI. Marzà va explicar que s’iniciaran els tràmits des de la conselleria i l’Ajuntament per tal de “fer realitat aquesta proposta en el termini més breu possible i sumar actius educatius a Almassora i a la Plana Alta en general”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES