C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Ampliem el Pla d’Ocupació Municipal amb altres 50.000 euros

El ple de l’Ajuntament d’Almassora aprovarà dilluns que ve una nova injecció econòmica per al VIII Pla d’Ocupació Municipal. Segons l’acord de l’equip de govern, el consistori destinarà altres 50.000 euros a contractar a sis veïns en situació de desocupació per a cobrir necessitats temporals i aconseguir enguany la xifra de 30 empleats a càrrec de les diferents inversions d’ocupació en el pressupost municipal.

Tal com arreplega la memòria de l’expedient de modificació de crèdits que passarà pel ple dilluns que ve, la partida del personal destinada al foment de l’ocupació, amb l’objecte de pal·liar la difícil situació d’atur en el municipi, s’incrementa en 50.000 euros, fins a aconseguir els 185.000 euros, de manera que puguen reforçar-se diversos serveis municipals amb sis noves contractacions d’entre tres i sis mesos de durada.

La nova injecció econòmica supera en 85.000 euros el pressupost inicial del Pla d’Ocupació Municipal de 2015 i permetrà incrementar el nombre de treballadors contractats pel consistori, que en aquesta nova edició ja ha oferit una ocupació temporal a 24 persones. Mancant estudiar en profunditat les necessitats dels diferents departaments, Ocupació calcula que aquesta inversió permetrà emprar a sis treballadors que es destinaran a neteja de la platja, Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) i el propi departament d’Ocupació.

La inversió s’afegeix als 135.000 euros pressupostats a començament d’any per a crear ocupació amb el qual alleujar la difícil situació econòmica que travessen nombroses famílies a Almassora. “Aconseguim ja els 185.000 euros dedicats en un any a crear nous llocs de treball amb els quals ajudar a un sector molt llastrat per la crisi i amb serioses dificultats per a incorporar-se al mercat laboral”, ha assenyalat el regidor d’Ocupació, Santiago Agustí.

El tècnic municipal de l’àrea ha comunicat que la informació del procés estarà disponible en la Casa de la Cultura els dilluns i dimecres de 8.00 a 10.00 hores i ha recordat que als oficials de primera en obra de paleta, peons de neteja, peons agrícoles i de categoria general, subalterns, ordenances, telefonistes i conserges contractats recentment se sumaran ara noves places.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES