C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Canvi de trànsit a la mar per a prioritzar al peató

La platja d’Almassora estrenarà la unidireccionalidad del passeig marítim divendres 21 a la vesprada en període de prova. La nova senyalització del tràfic afectarà a la meitat nord del vial a causa que la localitat encara espera la data perquè es reactiven els treballs de regeneració i defensa de la costa, circumstància que impedeix estendre el recorregut a la totalitat del passeig.

No obstant açò, la Prefectura de la Policia Local d’Almassora ha emès un comunicat amb els canvis en les rutes dels autobusos escolar i urbà que circulen per la platja davant la imminent modificació dels sentits de circulació del tràfic rodat en la zona marítima. El recorregut serà el següent: accés a la platja per camí Benafelí, travessa de Sant Josep, camí Catalans, passeig marítim, camí Om Blanc, travessa de Sant Josep, camí Benafelí, passeig marítim, Vora Riu, avinguda Mediterrània i Camí la Mar en direcció a la població.

L’Ajuntament d’Almassora informarà als col·legis i AMPA de la nova distribució del tràfic en la costa a causa que el dia de reinicie de les classes en col·legis i instituts serà el dimarts 25 amb el nou recorregut ja actiu. Aquest fet provocarà avançaments de 10 minuts en les parades situades en Catalans, Om Blanc i Benafelí, mentre que de retorn al casc urbà poden produir-se demores, com a màxim, de 10 minuts, segons ha confirmat l’empresa concessionària del servei de transport.

Per als vehicles particulars, en el tram entre Camí Benafelí i Camí Catalans, el sentit de la circulació serà en direcció Vora Riu. De Catalans al Camí Om Blanc, els vehicles transitaran en direcció Grau de Castelló, mentre que l’espai comprès entre Om Blanc i la sèquia Mitgera mantindrà la bidireccionalidad.

Els departaments de Platges i Seguretat Pública han coordinat amb la Policia Local la posada a punt d’aquest canvi en els itineraris de manera que es produïsca coincidint amb les vacances de Pasqua. Tal com expliquen des de l’equip de govern, és el moment de major afluència de veïns previ a l’estiu que permetrà radiografiar l’èxit o les necessitats de canvi de la mesura.

Per a ampliar les mesures de seguretat, el consistori reforçarà la presència policial durant els primers dies per a informar a conductors i vianants de les noves adreces. Aquesta part ha demanat disculpes per endavant per les molèsties que puga causar el canvi en aquests primers dies.

Notícia publicada a www.almassora.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES