C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Comença el formigonat dels fonaments del Regina Violant

cimientosEls tècnics de l’Ajuntament d’Almassora, encarregats de la direcció d’obra del col·legi Regina Violant, han certificat ja les tres primeres fases de l’execució dels treballs. En total, l’empresa acumula treballs per valor de 254.405,16 euros en aquest primer trimestre d’activitat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol La Garrofera. L’edifici té un cost total de 5.169.399,62 euros, un projecte que posarà fi a més de 10 anys en barracons.

Els treballs de demolició van centrar la primera part de la intervenció. Moviment de terres, urbanització de patis, gestió de residus i seguretat i salut són els primers conceptes que van certificar els tècnics. Les labors se centren ara en la fonamentació del col·legi, una fase que finalitzarà en breu per a començar amb el sanejament i la construcció de l’estructura de l’edifici. De fet, els operaris han iniciat avui el formigonat en els pilars ja armats en els últims dies.

Entre les intervencions certificades per l’equip municipal figura la demolició de condícies, vestuaris i graderies, el desmuntatge de la lampisteria i instal·lació elèctrica, la fusteria, reixes i portes metàl·liques, envans, baixants de pluvials i canalons, col·lectors, closos, marquesines, les dutxes exteriors, la torre metàl·lica d’il·luminació, així com la font i l’esbrosse i neteja del solar resultant amb mitjans mecànics.

L’empresa Torrescámara i cia. S.A. és l’encarregada d’unes obres que tenen un termini d’execució de 18 mesos i que en l’actualitat han superat ja el primer trimestre d’activitat en l’antic solar de la Garrofera. Segons l’import acreditat a data de l’última certificació, la corresponent al mes de setembre, el brut pendent de liquidar ascendeix a 4.914.994,46 euros.

La suma atén als 391 dies hàbils de treball, segons el calendari previst entre l’Ajuntament d’Almassora, l’empresa constructora i la Conselleria d’Educació. “Sabem que encara queda molt per fer, però cada dia que passa és un de menys perquè els 600 alumnes del Regina Violant puguen, per fi, estudiar en un col·legi digne, allunyat de les aules de plàstic a les quals han acudit diàriament per falta de voluntat política”, en paraules de la regidora d’Educació, María José Tormo.

www.almassora.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES