C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Comença l’enderrocament de les casetes abandonades junt a l’Auditori

L’empresa local encarregada de l’enderrocament de les naus abandonades a l’interior del recinte de l’Auditori Les Boqueres ha iniciat aquest matí les labors per al sanejament d’aquest espai. Els operaris calculen que aquests treballs finalitzaran aquesta setmana i permetran deixar una zona diàfana per a la futura construcció del Parc Municipal d’Educació Vial i la instal·lació d’una zona d’oci juvenil.

Almassora derribo Auditori (1)

Les labors han començat amb la retirada de fanals i estesa elèctrica a càrrec d’una empresa local. A continuació ha accedit al recinte del carrer Boqueres la maquinària pesada per a demolir les velles casetes construïdes al costat de l’edifici principal de l’Auditori. Els operaris han retirat les nombroses deixalles emmagatzemades durant anys a l’interior dels blocs. El volum de residus apilats en aquestes naus ha obligat a multiplicar l’entrada i eixida de vehicles per al desenrunament de les restes.

L’equip municipal d’arquitectura i enginyeria ha visitat les instal·lacions a última hora del matí al costat de la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, i l’edil de Seguretat Pública, Santiago Agustí. També l’edil de Joventut, Xavier Trenco, s’ha mantingut informat dels avanços en aquest recinte que en breu albergarà una zona d’oci juvenil amb dos contenidors dedicats en el passat al transport naval. Aquest projecte està dotat amb 60.000 euros i començarà a executar-se a principis de 2016.

Les estructures per a joves compartiran espai amb el futur Parc Municipal d’Educació Vial anunciat per Agustí mesos arrere. L’objectiu de l’equip de govern és condicionar aquesta zona per a multiplicar els seus usos i evitar així l’abandó al que estava sotmesa fins avui. De fet, els tècnics municipals van descartar la rehabilitació de les antigues casetes a causa del mal estat en què es trobaven i van apostar per la demolició global dels espais annexos a l’Auditori.

Per la seua banda, la Policia Local treballa en coordinació amb els tècnics per al disseny del Parc Municipal d’Educació Vial que permetrà crear una pista de pràctiques per als alumnes dels col·legis d’Almassora i, al mateix, suposarà un espai d’esplai per a les famílies fora de l’horari lectiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES