C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Corell estrena zona de gimnàstica a l’aire lliure

Els veïns del Grup Corell han estrenat ja la zona de gimnàstica a l’aire lliure inclosa en la reforma executada en la plaça Verge del Rocío. L’actuació ha suposat un desemborsament de 12.000 euros que ha permès millorar l’accessibilitat del recinte i, a més, incloure un equip d’esplai esportiu per a adults, tal com van reclamar els veïns del barri a l’Ajuntament d’Almassora

Almassora - Virgen del Rocío

El recinte situat en els voltants del carrer Boqueres inclou dos bancs amb pedals i dos equips per a exercitar els braços, a més d’un espai amb bancs i ombra sota una pèrgola perquè els usuaris puguen descansar. Aquesta zona esportiva s’assenta sobre nou paviment, pintat a franges per a modernitzar el conjunt, i completat amb mobiliari reutilitzat que el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) va ancorar recentment.

La reforma de la plaça Verge del Rocío ha conclòs al novembre, segons l’acordat entre l’empresa i el consistori, tal com ha declarat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco. En aquest sentit, Trenco ha recordat que el projecte inclou la canalització per a instal·lar jardineres en un futur sense necessitat de tornar a picar el formigó. “La intenció era treballar amb previsió per a evitar més obres, amb les molèsties per als veïns i el desemborsament pressupostari que suposen”, ha assenyalat.

Dins d’aquesta previsió figuren també les millores ja executades en matèria d’accessibilitat. Així, la rampa d’accés a la placeta s’ha traslladat per a afavorir l’entrada des dels carrers Sant Cornelio i Verge del Rocío que conflueixen en aquest punt, una altra de les peticions dels veïns atès que fins ara solament era possible fer-ho des d’un lateral.

La intervenció en el paviment i l’adequació de l’entorn ha suposat una inversió de 6.000 euros, idèntic pressupost al de la compra i instal·lació dels equips esportius per a exercitar braços i cames. “Vivim en una zona càlida que ens permet gaudir de l’activitat a l’aire lliure durant quasi tot l’any, per la qual cosa esperem que aquesta inversió siga útil perquè els veïns de Corell puguen fer gimnàstica de manteniment sense eixir del seu barri”, en paraules de Joan Antoni Trenco.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES