C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Cultura incorpora 50.000 euros per a garantir la XV Fira de Sant Andreu

L’equip de govern ha ampliat en 50.000 euros el pressupost de la delegació de Cultura per a garantir la celebració de la XV Fira de Sant Andreu el pròxim mes de novembre. El projecte està inclòs en la modificació de crèdits aprovada per PSPV i Compromís en el ple del dilluns, després que els tècnics municipals confirmaren a l’edil de l’àrea, Isladis Falcó, que no existia reserva prèvia de crèdit per a celebrar aquesta mostra.

Fira Sant Andreu

El cost habitual del mercat medieval oscil·lava en els últims anys entre els 25.000 i els 30.000 euros, per la qual cosa Cultura dedicarà la quantia restant a altres projectes de la delegació que també mancaven de reserva de crèdit per al segon semestre de l’exercici. No obstant açò, l’equip de govern tractarà de rebaixar el desemborsament generat altres anys en aquesta iniciativa. Per a açò sol·licitarà pressupost a més empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus a la recerca de preus més competitius.

En qualsevol cas, la regidora ha confirmat que la mostra de caràcter medieval tornarà a celebrar-se en l’entramat de la Vila, coincidint amb la festivitat de Sant Andreu, com a incentiu de la cultura i el comerç. Segons ha indicat Falcó, l’ambientació medieval compartirà espai amb la venda d’alimentació i artesania, així com amb activitats per a xiquets i adults. L’Ajuntament d’Almassora també ha acceptat la proposta d’una empresa local per a celebrar un tast de vins i caves a l’entorn de la mostra.

“Considerem que la Fira de Sant Andreu, que enguany aconseguirà la seua edició número 15, conté elements per a dinamitzar el casc antic durant un cap de setmana, per la qual cosa apostem per incloure aquest suplement de crèdits destinat a promoció cultural”, ha assenyalat l’edil. La proposta, inclosa en altres partides, va tirar endavant en el ple extraordinari del dilluns amb el suport de PSPV i Compromís, l’abstenció del Partit Popular i Ciutadans, i el vot en contra de Se Puede Almassora.

Cultura en la platja

La biblioteca de Pla de la Torre acollirà matí a les 19:00 hores la presentació del llibre “La ruta del Mijares”, de María Ángeles Garrido. Cal recordar que l’edifici alberga fins al dissabte 8 d’agost les fotografies del riu seleccionades pel Consorci del Riu Millars. Després de la presentació del llibre partirà una excursió als Gols per a conèixer d’a prop el paratge de la desembocadura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES