C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

El Dia del Veí es trasllada als barris

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, estendrà el Dia del Veí als barris per a escoltar les peticions dels residents. El projecte suposa la celebració de reunions obertes amb el veïnat dels diferents districtes per a conèixer ‘in situ’ les peticions que afecten a l’urbanisme, els serveis públics o qualsevol altra necessitat que puga millorar el dia a dia en els diferents districtes.

«Contactarem amb els portaveus de les associacions i obrirem aquestes trobades a tots aquells veïns que vulguen participar, sempre amb la voluntat de sumar idees i posar solucions a les reivindicacions», ha assenyalat l’alcaldessa. Per a açò establirà un calendari vespertí que facilite la major assistència possible als locals socials de cada barri o a algun escenari amb aforament suficient per a la reunió.

Segons aquesta distribució, Galí es reunirà amb els veïns dels grups Corell i Fàtima, a més d’amb els veïns de Botànic Calduch, la Vila, Pío XII, Vila Lola, la platja, Santa Isabel i Santa Quitèria. «Podrem veure en persona problemes d’asfaltat, voreres, mobilitat, enllumenat, senyalització o punts altres que coneixen els residents i que tenen fàcil solució, a més d’altres problemàtiques de major importància», ha considerat.

La pretensió de l’alcaldessa és iniciar la ronda de reunions abans que acabe el mes, una vegada que entre en vigor el pressupost de 2018, perquè, en cas que les actuacions queden supeditades a la redacció de projectes per part dels tècnics municipals, aquests puguen iniciar-los el més ràpid possible. Després de prendre nota de les necessitats, l’equip de govern establirà un calendari per a prioritzar les intervencions més urgents. A més, aprofitarà aquestes trobades per a informar al veïnat dels projectes previstos o ja executats.

Atenció directa

Al marge d’aquestes trobades obertes, l’alcaldessa mantindrà el Dia del Veí en el seu despatx els dimarts al matí perquè tots aquells veïns que vulguen traslladar-li peticions, queixes o suggeriments puguen fer-ho en persona. Els interessats poden reservar cita prèvia per telèfon, aplicació mòbil o correu electrònic. Per a açò només és necessari facilitar les dades personals, un número de telèfon de contacte i l’assumpte a tractar.

Fins avui, Policia Local, Serveis Públics i Serveis Socials són els departaments que més peticions d’Alcaldia han rebut per a solucionar les incidències i sol·licituds que trasllada el veïnat a Merche Galí en el dia establit per a les consultes. En alguns casos, la tramitació passa directament al Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) a través de la APP per a la seua delegació en el departament corresponent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES