C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

El I Foodie Fest d’#Almassora oferirà activitats en anglès per als xiquets

El I Foodie Fest d’Almassora oferirà activitats en anglès per als més xicotets com a element dinamitzador del recinte gastronòmic. La fira habilitarà una zona infantil que impartirà tota la seua programació en anglès durant els tres dies en horari de 19:30 a 21:00 hores, tal com ha indicat l’Associació Foodtrucks de Castelló. L’empresa Clap! Languages, especialitzada en l’ensenyament d’idiomes, coordinarà aquestes activitats com a eina d’entreteniment per als més xicotets.

Foodie Fest

Dos monitors dirigiran les activitats d’hora i mitja. El divendres 18, coincidint amb l’obertura de l’esdeveniment, tindran lloc jocs teatrals i musicals a partir de les 19:30 hores. Un dia més tard, en idèntic horari, arrancarà el taller de cuina creativa i una activitat de dinàmica de grup amb paracaigudes. Per últim, les activitats infantils arribaran a la seua fi en la vesprada del diumenge 20 amb jocs d’enginy i cooperatius.

Totes les activitats, a excepció del taller de cuina, estaran obertes a públic infantil il·limitat. Tal com expliquen des de l’organització, qualsevol xiquet podrà participar sense necessitat d’inscriure’s prèviament. En el cas de l’esdeveniment gastronòmic, l’empresa habilitarà un correu electrònic perquè les famílies reserven amb anterioritat una de les 15 places disponibles.

“Aquestes activitats suposen una oportunitat perquè els xiquets es familiaritzen amb l’anglès i gaudisquen jugant amb tallers pensats per a ells mentre els seus pares recorren el Foodie Fest”, ha valorat la regidora d’Educació, María José Tormo. De fet, el recinte infantil estarà molt pròxim a la zona en la qual s’habilitaran les 60 taules amb cadires per a degustar els productes elaborats en les caravanes i camions.

Cal recordar que la mostra es desenvoluparà els dies 18, 19 i 20 de setembre en les places Espanya i Pere Cornell. Els vehicles de venda de menjar – “foodtrucks”- formaran una “U” en l’espai que habitualment ocupen les casetes de la fonda del vi durant les festes d’Almassora. En la plaça annexa quedarà distribuïda la zona de menjador, així com música en directe, actuacions de discjòqueis i l’esmentada animació infantil.

El Foodie Fest d’Almassora naix com a alternativa per a dinamitzar l’activitat en el carrer al retorn de les vacances d’estiu. Els preparatius continuen perquè la iniciativa, pionera en la localitat, supose un atractiu per a veïns i visitants i actue com a motor econòmic local. L’emplaçament triat respon a la necessitat de fitar un recinte de grans dimensions per a situar els vehicles, el mobiliari i les activitats complementàries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES