C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

El mercat es traslladarà en festes al carrer Sant Pere

El mercat ambulant d’Almassora es traslladarà durant la setmana de festes en honor a la Mare de Déu del Roser al carrer Sant Pere, concretament a l’espai diàfan contigu al centre de salut, per a evitar la coincidència del recinte comercial amb la carpa a l’entorn del carrer Sant Jaime. Els llocs de venda es distribuiran dimarts i divendres en l’espai que ocupava fins avui el Recinte Fester.

Almassora mercado ambulante

Com cada any, la instal·lació de les casetes del casal del vi en la plaça Pere Cornell obligarà a traslladar el mercat ambulant a una nova ubicació. En aquest cas, el recinte triat per a la zona comercial estarà en funcionament entre el dimarts 29 de setembre i el dimarts 13 d’octubre, un termini que podria escurçar-se si el muntatge del casal del vi s’accelera i permet celebrar el mercat el dimarts 29 en el seu lloc habitual.

L’equip de govern ha consensuat la nova ubicació que reuneix les característiques necessàries perquè els vehicles que traslladen les mercaderies tinguen fàcil accés. L’espai és ampli per a la distribució dels llocs i els passadissos per al trànsit dels clients. A més, cal recordar que aquesta esplanada ja ha acollit la celebració del mercat en anys anteriors, per la qual cosa els organitzadors tindran en compte l’experiència prèvia per a garantir l’èxit de la gestió.

El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha valorat també que la instal·lació del mercat en el carrer Sant Pere no suposarà canvis substancials per a la circulació del tràfic. La Policia Local d’Almassora senyalitzarà l’entorn i s’encarregarà de la seguretat de vehicles i vianants en aquest espai contigu al centre de salut, igual que reordenarà el tràfic en el vial Sant Jaime durant els dies en què estiga instal·lada la carpa del Recinte Fester.

L’equip de govern ha recordat que aquesta ubicació és provisional i compleix el compromís d’evitar les molèsties als usuaris de la residència de la tercera edat després d’anys de queixes pel perjudici que causava als ancians. Tècnics, Policia Local i representants municipals han estudiat totes les alternatives disponibles abans de decidir un enclavament que ha de reunir condicions de seguretat i accés al subministrament elèctric, entre d’altres

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES