C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Els funcionaris d’#Almassora es formaran per a obrir el portal de la Transparència

La plantilla de treballadors de l’Ajuntament d’Almassora rebrà formació a partir del pròxim mes de setembre per a activar el portal de la Transparència des de la web municipal. Els empleats assistiran a cursos específics per a aprendre a compartir la informació dels seus respectius departaments en la pàgina web del consistori, que comptarà amb un enllaç directe al portal de la Transparència. Així ho arreplega avuí El Periódico Mediterráneo: Almassora forma a los funcionarios para abrir la web de transparencia.

Ayuntamiento

Així ho ha confirmat l’edil de l’àrea, Merche Galí, que ha recordat que els tècnics d’Informàtica estan aprenent a manejar aquesta eina enfocada a una gestió més directa entre l’administració i la ciutadania. En aquests moments, l’Ajuntament d’Almassora treballa en un portal de preproducció concedit pel Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per a realitzar les proves oportunes.

A partir de la pròxima tardor, la pàgina municipal www.almassora.es disposarà d’un accés directe al portal del Ministeri en el qual estaran emmagatzemats totes les dades que afecten a la gestió local. El portal de la Transparència no es limitarà en el cas d’Almassora als indicadors que imposa la Llei que entrarà en vigor al novembre. La regidora delegada de l’àrea ha incidit que el consistori s’acollirà a altres ítems d’aplicació voluntària per a complir el seu compromís d’acostar la gestió a la ciutadania de forma ràpida i directa.

Així, tots els departaments de l’Ajuntament d’Almassora compartiran la seua informació en aquest espai virtual a través de 84 punts en els quals estarà arreplegada l’activitat economicofinancera, les contractacions i costos dels serveis, adjudicacions d’obres i informació sobre la corporació municipal, entre la qual apareixeran les dades biogràfiques dels edils, l’agenda institucional de l’alcaldessa i la relació de llocs de treball juntament amb les seues retribucions. És l’acord que figura en l’esborrany redactat entre els departaments d’Informàtica i Secretaria, en col·laboració amb la Regidoria de Transparència.

A més, la delegació d’Hisenda treballa per a crear un registre virtual amb les empreses i professionals locals als quals traslladarà les ofertes de béns i serveis perquè puguen aportar els seus pressupostos. La iniciativa segueix la línia del directori d’artistes d’Almassora que la responsable municipal de Cultura impulsarà a través de la web per a afavorir la difusió de la seua activitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES