C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Estrenem canal de venda d’entrades culturals per internet

L’Ajuntament d’Almassora ha activat avui el servei de venda d’entrades a través d’internet per a espectacles culturals. La funció “Sex o no sex”, que tindrà lloc el divendres 18 a les 22.30 hores en la Casa de la Cultura, estrena aquest canal de pagament que pretén facilitar l’accés als veïns i usuaris d’altres municipis sense necessitat de desplaçar-se prèviament.

sex

La regidora de Modernització, Merche Galí, ha ressaltat la inversió realitzada per l’Ajuntament d’Almassora en aquest sentit i la labor del departament de Cultura “per apostar un servei més proper al ciutadà i concorde als temps que corren, on el digital va integrant-se en les nostres vides a passos engegantits”. Galí ha agraït als tècnics de Cultura la seua implicació en la renovació “d’un sistema que s’havia quedat obsolet amb la venda única en taquilles”.

Els interessats a comprar les entrades per internet podran tramitar la compra a través del enlace https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/listado. També és possible a través de la web www.almassora.es. Una vegada en la pàgina, hauran de dirigir-se al calendari d’esdeveniments i punxar en el dia de la funció, on tindran a la seua disposició l’enllaç per a la compra dels tiquets. En el cas de “Sex o no sex”, les entrades tenen un preu únic de 5,30 euros. Els assistents que preferisquen adquirir-les en taquilla podran fer-ho 45 minuts abans que comence l’espectacle mitjançant pagament amb targeta bancària.

L’espectacle està considerat paròdia clown. Pauxa (Virginia Imaz) és una pallassa que es pregunta sobre la vida, la mort i el sexe. Prenent a les persones del públic com a còmplices i testimonis de les seues delirants reflexions, comparteix les seues diferents iniciacions en temes sexuals i confessa les seues inquietuds sobre les relacions humanes en general i la dificultat de gestionar vincles saludables.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES