C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Galí portarà les seues propostes a tots els barris d’Almassora

_DSC0007La candidata socialista i regidora en l’Ajuntament d’Almassora explicarà als veïns les iniciatives defensades pel PSPV en les institucions per a millorar la localitat

La candidata socialista a l’Ajuntament d’Almassora, Mercedes Galí, celebra avui una assemblea oberta a tota la ciutadania per a arreplegar les propostes dels seus veïns i fer-los arribar el treball que diputats, senadors i càrrecs del partit han dut a terme en les institucions en defensa del municipi. Un acte que s’inclou dins de la campanya socialista “En tots els pobles” que té com a objectiu acostar als ciutadans les iniciatives que s’han presentat en Les Corts, el Congrés i el Senat per a afavorir el benestar de tots i obtenir les infraestructures que necessita Almassora.
La trobada tindrà lloc aquesta vesprada, a les 19.30 hores, en la seu del PSPV d’Almassora, -carrer Sant Felip 15- i amb ella Mercedes Galí reprèn la seua agenda de reunions que mantindrà amb els veïns i col•lectius de tots els barris de la localitat. Galí ha assenyalat que “no es pot governar d’esquena als ciutadans”, i per açò “com a regidora he defensat en el consistori la necessitat d’obrir els plens als veïns per a donar-los veu”. Una proposta que sempre ha sigut rebutjada pel PP i que “serà de les primeres que instauraré si els ciutadans em donen la seua confiança en les pròximes eleccions”.
“Tenim un gran repte per davant on el principal objectiu és el de fer realitat el canvi que tant necessita Almassora”, ha dit Galí. Per açò “vull portar als barris el treball que els socialistes hem realitzat en l’Ajuntament durant aquests quatre anys, perquè els nostres veïns sàpien què defensem i què farem quan arribem a l’alcaldia”. Un treball municipal que s’ha basat en la defensa d’un model econòmic que afavorisca la creació d’ocupació a Almassora i a mantenir els pilars de l’Estat del Benestar.
La candidata socialista s’ha referit també a les mocions que ha presentat el grup municipal socialista per a “impulsar mesures que impedisquen que els nostres joves abandonen el nostre poble per falta d’oportunitats”. Galí ha manifestat que “és necessari un canvi per a evitar situacions com les quals viuen des de fa nou anys els pares i mares d’Almassora per falta de col•legis adequats i absència d’una política reivindicativa del nostre alcalde”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES