C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

García Aguado plena la Casa de la Cultura

El saló d’actes de la Casa de la Cultura penjarà aquesta vesprada el cartell de complet amb motiu de la xarrada sobre mediació escolar impartida pel exnadador olímpic i ‘coach’ Pedro García Aguado. Després del seu pas pel programa “Hermano Mayor”, García Aguado es dirigirà a un públic format per especialistes de l’educació, entre els quals figuraran mestres, professors, pedagogs i psicòlegs, entre uns altres, per a oferir les claus de la resolució de conflictes en l’àmbit escolar.

El conductor de la xarrada estarà acompanyat per la psicòloga local Nerea López sobre l’escenari del saló d’actes de la Casa de la Cultura. La conferència, gratuïta, començarà a les 20 hores amb l’exposició de García Aguado, que aportarà casos pràctics per a estudiar les vies de solució. En finalitzar la seua al·locució s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

aguado

La regidora d’Educació, María José Tormo, ha agraït “l’enorme resposta” dels veïns d’Almassora i localitats properes, “que van completar la reserva de les 300 places en apenes uns dies des que anunciem la conferència”. “Esperem que Pedro García Aguado complisca les expectatives generades en el sector i que els seus consells puguen ajudar a tants professionals a solucionar xicotets conflictes en l’àmbit de l’educació abans que es convertisquen en vertaders problemes”, ha declarat Tormo.

Cal recordar que el sistema de reserva de places va prioritzar als professionals d’Almassora i va cedir la resta de butaques a interessats d’altres localitats. El municipi continua així amb la programació dissenyada des de la Regidoria d’Educació per a atallar els problemes comportamentals, previndre l’assetjament escolar en els centres educatius o abordar qüestions com la sexualitat o els hàbits d’alimentació en menors.

En aquest sentit, la localitat també va completar l’aforament en la xarrada impartida el mes passat per la psicòloga Laura Díaz de Entresotos sobre “Agressivitat. Reprimir o alliberar?”.Un dia més tard els assistents van posar en pràctica les nocions apreses en el taller “Es porta malament. De la confrontació a la comprensió”. El cicle continuarà el pròxim mes amb conferències sobre la relació saludable entre els xiquets i el menjar (13 de gener), el control de les emocions (14 de gener), la sexualitat infantil (24 de febrer) i les normes i límits per a millorar la convivència (25 de febrer).

 Notícia publicada a: http://almassora.es/ca/noticia/garcia-aguado-reuneix-300-professionals-almassora-abordar-mediacio-escolar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES