C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Ingelmo il.lustrarà el cartell de festes de Santa Quitèria

L’artista de Borriana Juan Diego Ingelmo il·lustrarà el cartell de les festes de Santa Quitèria d’Almassora amb la seua obra “Un fum de festa”. L’obra cedeix el protagonisme a les Calderes i reserva un espai a la patrona, la música i els bous, que centren l’activitat de la setmana gran de maig. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha felicitat a l’artista i ha incidit en l’alt nivell de les 14 obres presentades al concurs. “El jurat no ha tingut gens fàcil triar l’obra guanyadora”, ha assenyalat Falcó.

Almassora cartel fiestas Santa Quitèria

L’autor és un experimentat artista que ja va vèncer en altres dues ocasions en el certamen d’il·lustració d’Almassora i en la trajectòria professional del qual figuren també l’elaboració de cartells de les Falles de Borriana, les Fogueres d’Alacant o les festes de la Magdalena de Castelló, entre uns altres.

Premi taurí

Per la seua banda, Chesco Martínez Mateu, d’Almenara, rebrà un premi valorat en 300 euros i il·lustrarà el cartell dels “bous al carrer” de maig després de resultar guanyador del XIII Concurs de fotografia taurina de les festes de Santa Quitèria 2016 amb la imatge “Eixida del piló”. L’àccesit, premiat amb 200 euros, ha recaigut en José Joaquín Montón Montesinos, veí de la Vall, per la seua obra “Sombras y luces” que il·lustrarà el cartell del cicle taurí d’octubre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES