C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

La constructora del Regina Violant comença les medicions

L’empresa adjudicatària de les obres del col·legi Regina Violant ja ha realitzat els primers tastos sobre els terrenys que albergaran l’edifici. La signatura Torrescámara ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora el desplaçament dels seus tècnics fins al solar per a realitzar mesuraments “in situ” i avançar sobre plànol els treballs que més tard es traslladaran fins a l’antiga Garrofera.

Almassora futuro Regina Violant

Segons han indicat els responsables de la constructora, la seua intenció passa per accelerar els tràmits administratius i el treball en l’oficina tècnica i el solar i així escurçar els terminis previs a la construcció. Per la seua banda, la Conselleria d’Obres Públiques ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora que formalitzarà el contracte de les obres el pròxim mes de gener, passades dates nadalenques.

Segons el calendari que marca la llei, la constructora té un termini d’un mes entre la signatura del contracte i l’inici real dels treballs, per la qual cosa les obres haurien de començar com a màxim al febrer. Torrescámara, no obstant açò, ha assenyalat que entre els seus plans no figura esgotar aqueix període, sinó desplaçar màquines i materials fins al recinte per a emprendre els treballs al més prompte possible. De fet, l’empresa adjudicatària ja va comunicar dies arrere al consistori l’enviament dels avals i la resta de la documentació requerida per la Conselleria d’Obres Públiques prèvia a la signatura del contracte.

Tal com figura en la resolució de l’adjudicació, que contempla un termini d’execució de 18 mesos, la Generalitat Valenciana distribuirà en dues anualitats la seua inversió per a les obres del col·legi Regina Violant. Així, d’una banda injectarà 4.620.000 euros en 2016, l’exercici que coparà el gruix de l’actuació al costat del poliesportiu La Garrofera, i completarà l’obra en 2017 amb un pressupost de 549.399,62 euros.

En total, l’Administració valenciana invertirà 5.169.399,62 euros després de l’adjudicació a l’empresa que va presentar la millor oferta d’entre les 40 que es van presentar al concurs públic. El Consell estalviarà 1.760.090,49 euros respecte al pressuposat límit de licitació. Aquesta inversió permetrà construir un col·legi de tres línies educatives dissenyat pels tècnics de l’Ajuntament d’Almassora.

El centre projectat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol comptarà amb tres línies educatives formades per 9 unitats d’Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar sobre una superfície construïda de 7.127 metres quadrats. L’edificació del Regina Violant posarà fi a una dècada d’activitat en aules prefabricades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES