C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

La JLF unificarà les set comissions actuals en quatre grups de treball

La Junta Local de Festes (JLF) unificarà les seues set comissions actuals en quatre grups de treball per a millorar els resultats. Segons ha confirmat l’edil de l’àrea, Isladis Falcó, els veïns que han participat en el procés de conformació de la nova JLF han aconseguit un acord per a reduir el nombre de comissions i delegar les seues competències entre més persones.

D’aquesta forma, l’única comissió que es quedarà inalterable en la pròxima etapa serà la de bous, dedicada exclusivament a la supervisió dels festejos taurins. Per la seua banda, el grup d’actes populars i tradicionals s’unirà al d’actes oficials i socials. L’increment de la càrrega de treball es compensarà amb l’entrada de més voluntaris interessats a treballar per les festes de forma altruista.

Un altre dels canvis és la unificació en un sol grup de les comissions de festes infantil, per a la cultura, l’esport i la joventut. A més, la nova Junta Local de Festes inclourà un quart apartat específic: casal del vi, Recinte Fester i xaranga. Fins avui aquestes delegacions no comptaven amb un àrea concreta i les seues competències es repartien entre els integrants de la resta de grups.

“Els canvis estan consensuats pels voluntaris que han traslladat la seua intenció de treballar per les festes d’Almassora”, ha declarat l’edil de l’àrea. “L’Ajuntament recolzarà les novetats que introduïsca la nova junta sempre que compten amb el recolzament majoritari dels seus membres i estiguen encaminades a una millora real dels resultats”, ha afegit Falcó.

Cal recordar que el ple municipal del pròxim mes de setembre triarà al president de la Junta Local de Festes d’entre els tres candidats que van presentar la seua sol·licitud en el termini habilitat a aquest efecte. No obstant açò, l’entitat ja funciona per a elaborar el programa de festes en honor a la Mare de Déu del Roser, unes celebracions que s’estendran entre el 2 i l’11 d’octubre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES