C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

La Policia Local d’Almassora tramitarà els expedients urgents per a la neteja de solars

L’intendent cap de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, ha acordat amb les regidores d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, i Platges, Amaya Gómez, l’elaboració d’un registre amb els solars en desús que requereixen d’una intervenció immediata malgrat la pròxima incorporació d’un inspector municipal. L’ordre interna permetrà que els agents inicien la inspecció i traslladen els informes a Urbanisme per a accelerar la neteja i garantir la salubritat de la zona amb la major rapidesa.

Així, mancant 15 dies perquè es desdoblegue el servei de vigilància de solars en construcció i parcel·les abandonades, la pròpia Policia Local elaborarà un primer informe en casos d’abandó de terrenys que presenten risc per a la població i ho remetrà a Urbanisme. Aquest departament municipal continuarà amb els tràmits habituals per a revertir la situació, que començarà amb l’obertura d’un termini de 10 dies perquè el propietari endrece la parcel·la indicada.

La intenció de l’equip de govern és actuar amb caràcter urgent en aquells solars abandonats que no s’han sotmès a labors de neteja en mesos per a evitar la proliferació de plagues que puguen suposar un problema de salut pública. L’Ajuntament d’Almassora recomana als afectats que registren en el Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC) qualsevol incidència d’aquest tipus, que es canalitzarà a través del departament d’Urbanisme. El servei municipal prioritzarà les ordres d’execució més urgents.

Neteja de la platja

D’altra banda, els operaris de l’empresa concessionària de la neteja municipal treballen des d’ahir en la retirada d’algues que el mar ha arrossegat fins a la platja de la localitat. Les regidories de Serveis Públics i Platges han consensuat l’ordre de treball amb l’empresa encarregada de la neteja i la recollida de residus urbans. L’operatiu es mantindrà fins que la costa quede totalment neta.

Limpieza algas playa Almassora

L’equip de govern ha recordat que les obres de regeneració i defensa de la platja de Benafelí han afavorit l’arrossegament d’algues fins a l’arena en els últims dies. A més, les tempestes registrades en aquestes dates també han multiplicat aquesta molesta situació per als banyistes. D’altra banda, l’Ajuntament d’Almassora ha tornat a contactar amb l’empresa que subministra els rentapeus de la platja perquè repare el mecanisme automàtic en els sortidors desbaratats i així donar un correcte servei als usuaris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES