C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

LA PRIORITAT DELS SOCIALISTES ÉS ACONSEGUIR UNA EDUCACIÓ PÚBLICA QUE ENORGULLISCA ALS VALENCIANS.

  • IMG_20150116_171416MILLORAR L’EDUCACIÓ PÚBLICA: Este és el vertader objectiu del PSPV-PSOE en el seu projecte de govern: millorar els nostres centres educatius i la qualitat de la nostra educació. No pretenem acabar amb l’educació concertada.
  • POLÍTICA DE LA POR: El PP veu perdre la seua majoria social i tracta de retindre vots amb una política de la por. Ho van fer amb la Llei de Senyes d’Identitat i ho fan ara amb l’educació. Amb els socialistes, ni la identitat valenciana ni l’educació concertada corren perill.
  • ELS CENTRES CONCERTATS QUE COMPLEIXEN OBLIGACIONS NO CORREN PERILL: Els únics centres que perdran el concert són aquells que segreguen als alumnes per sexes, els que no garanteixen una escolarització equitativa i els que volen obtenir concerts a través de la concessió de sòl públic.
  • PROU DE MENTIDES: Exigim al PP que deixe d’enganyar a la ciutadania i acabe amb dignitat el seu govern, mostrant als valencians el seu vertader programa electoral per a la Comunitat Valenciana.
  • EDUCACIÓ PÚBLICA, DE QUALITAT I VALENCIANA: Els socialistes, com sempre hem fet, treballarem per garantir una educació pública i de qualitat de la que sentir-se orgullosos i en la qual el valencià i les nostres tradicions, siguen un eix central.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES