C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

La Ruta de la Tapa, a un clic de mòbil

El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha presentat aquest matí l’aplicació per a mòbils de la VI Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora. L’edil ha desvetlat les claus d’aquesta nova eina al costat de l’organitzador de l’esdeveniment gastronòmic, Félix Tejeda; i el patrocinador dels fullets informatius, Món Queral (Talleres Queral), que en aquesta ocasió inclouen novetats.

APP Ruta de la Tapa Almassora

Agustí ha incidit que ja és possible descarregar-se l’APP en telèfons amb sistema Android encara que està en fase de prova i continuarà millorant-se fins a l’inici de la ruta, dijous que ve 24 de març. L’aplicació, que en breu estarà disponible també per a mòbils Apple, conté la informació dels 24 locals participants, les fotografies de totes les tapes que concursen i els seus ingredients, així com un apartat que traça la ruta des de l’ubicació de l’usuari fins al local triat.

“Hem apostat per aquesta nova eina per a facilitar la participació de més clients i atraure també a veïns d’altres localitats, que disposaran de tota la informació a l’abast de la seua mà”, ha defensat l’edil de Comerç. D’igual forma, Félix Tejeda ha incidit que l’aplicació informarà sobre els dos restaurants que oferiran tapes sense gluten per a celíacs.

Una altra de les novetats d’aquesta edició, que es desenvoluparà del 24 de març al 24 d’abril, és la inclusió de l’espai reservat als segells dels locals en el mateix fullet informatiu amb el llistat de participants i el mapa per a situar-los en format butxaca. Així, una de les pàgines del document conté els casellers que encunyaran els locals amb cada consumició i que, una vegada emplenats, els clients dipositaran en les urnes per a participar en el sorteig de premis. Aquest fet suposarà un estalvi de paper en prescindir de la impressió dels cartons, a més d’evitar l’abandó dels mateixos en la via pública.

Els premis de la ruta

La fidelitat dels clients tindrà la seua recompensa en aquesta ocasió amb els sorteigs de: un sopar per a dues persones patrocinada per l’Ajuntament d’Almassora en el local guanyador de la tapa de la ruta, un sopar per a dues persones en l’establiment guanyador de la tapa formatges Almassora patrocinada per l’empresa formatgera local i un altre sopar que regalarà Tambors de Passió per a dues persones en el local guanyador de la tapa que porta el seu nom. L’establiment DiVino també obsequiarà amb un sopar per a dues persones en el seu negoci al guanyador del sorteig entre els qui emplenen els 21 encunys del fullet.

Per la seua banda, l’associació de professionals i comerciants Aproca premiarà la participació en l’esdeveniment gastronòmic amb un val de 100 euros per a gastar en comerços associats. Completa el llistat de regals quatre lots de vi dels cellers participants en aquesta sisena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi, la més nombrosa des de 2012.

Els inscrits en aquesta ocasió són: Cafeteria Jasmi, Cafeteria Ximo, Olisec Cafè & Vins, Sidrería Sanabria, Cafeteria Mediterrània, Bar La Mediterrània, Casa María, El Paladar del Mercat, La Terreta, Gringo’s, La Picaora, Casa Charo, Cafè Bar Casa Xavi, Frankfurt Pipol, Bar Cafetería Laura, Asador Tasazu, Asador Niuet, Bar Pastel i Cafeteria-Bocatería Noelia.

Aquests tornaran a oferir elaboracions amb productes de la marca Quesos de Almassora, a més de qualsevol altre ingredient que consideren oportú. Quant als vins triats, les marques participants seran: Biberius Roble (D.O. Ribera del Duero), Tentación Tempranillo (D.O. Ca. Rioja), Flor de Taronger (I.G.P. Castelló) i Atino verdejo (D.O. Rueda).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES