C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

L’Ajuntament d’Almassora vetarà l’accés dels seus proveïdors a la Junta Local de Festes

L’Ajuntament d’Almassora impedirà l’accés dels seus proveïdors de béns i serveis a la Junta Local de Festes (JLF) per a garantir que els nous integrants de l’ens festiu no tinguen cap vincle econòmic amb el consistori. Es tracta d’una proposta de la regidora de Festes, Isladis Falcó, perquè el procés de constitució de la JLF siga transparent i estiga al marge de qualsevol relació laboral o econòmica amb l’administració pública local.

Fiestas Almassora

“Vull que la nova Junta Local de Festes estiga formada per un grup de persones dedicades a treballar pel correcte desenvolupament de les celebracions, una funció altruista pel ben del municipi que de cap manera ha d’estar supeditada a interessos d’un altre tipus”, ha manifestat l’edil, Isladis Falcó. Per açò, la responsable de l’àrea ha incidit que “l’Ajuntament d’Almassora no signarà contractes menors de cap tipus amb els integrants d’aquest col·lectiu per a garantir la independència de la plataforma”, ha afegit.

La Secretaria municipal ha traslladat el seu vistiplau a la introducció d’aquest requisit a les condicions que regeixen el procés de presentació de candidatures i posterior elecció dels membres de la JLF. Així, Falcó comunicarà als aspirants que durant el seu temps de treball per a la plataforma de festes no participaran en cap procés de contractació menor de béns i serveis per a l’administració pública local.

Aquesta condició s’aplicarà a tots els integrants de l’entitat amb independència de la comissió de la qual formen part o del càrrec que ostenten dins de la Junta Local de Festes. “Tots han de regir-se pels mateixos criteris i assumir que la seua dedicació comporta la renúncia a qualsevol tipus d’intercanvi econòmic”, ha afegit.

Falcó ha recordat que els interessats a ingressar en el col·lectiu tenen fins al pròxim 4 d’agost per a formalitzar les seues candidatures. La proposta de la Regidoria de Festes s’emmarca en la voluntat de l’equip de govern d’Almassora d’aconseguir un Ajuntament exemplar, ètic i lliure de comportaments irregulars.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES