C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

L’Ajuntament reforça la seguretat al Camí Benafelí

L’Ajuntament d’Almassora ha senyalitzat amb balises de limitació de calçada la circulació del Camí Benafelí en tots dos sentits a l’altura del pou de regs conegut com el motor de Planes. Així ho va acordar la junta de govern per unanimitat el passat dia 17 després d’analitzar l’informe presentat per la Policia Local que recomanava aquest reforç de la seguretat en un vial molt transitat per agricultors i veïns de la platja.

Almassora señalización Camí Benafelí

La Regidoria de Seguretat Pública va atendre així la reivindicació formulada per la Comunitat de Regants al consistori per a intensificar la seguretat d’un tram de carretera sinuós i amb gran afluència de vehicles. L’acord va establir la instal·lació de cinc senyals tipus balisa en els punts de major risc del traçat, que discorre molt pròxim a la sèquia i sense amb prou faenes voral de seguretat.

La senyalització instal·lada és vertical, metàl·lica i reflectora per a garantir la visibilitat nocturna i que tinga major durada que altres elements de seguretat analitzats, segons les indicacions de la Policia Local d’Almassora. Els panells estan situats en els punts clau per a advertir als conductors del risc del traçat i evitar accidents en aquesta carretera que connecta la platja amb el casc urbà.

D’altra banda, la junta de govern també va aprovar la proposta per a la senyalització del carrer Reguer per a realitzar un canvi de sentit. En aquesta línia, la Prefectura de la Policia Local va presentar un informe a requeriment dels veïns de dit vial. Els residents van sol·licitar l’actuació a causa de la problemàtica dels conductors que solen eixir marxa arrere perquè no poden girar en la carretera.

D’aquesta forma, la junta va acordar senyalitzar el carrer Reguer per a poder realitzar un canvi de sentit, excloent l’estacionament en la seua part final. Així, el traçat forma una “U” invertida de 5 metres en tots dos laterals i 6,30 metres en la part frontal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES