C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Les colònies urbanes d’Almassora donaran cobertura 35 xiquets en risc d’exclusió social

Les colònies urbanes d’Almassora han obert les seues portes aquest dilluns amb l’objectiu de cobrir el temps lliure de tots els alumnes inscrits fins al 28 del mateix mes. No obstant això, aquest servei té un gran paper social, ja que acull a 35 xiquets de famílies en risc d’exclusió social i els proporciona els serveis de menjador i activitats d’oci.

Cal recordar que el departament de Serveis Socials d’Almassora va iniciar el projecte de Colònies Urbanes i Escola d’Estiu que garanteix un àpat diari als fills de famílies en risc d’exclusió social sense que la resta dels seus companys del curs perceben diferències. Durant aquests dos mesos s’està donant cobertura a 70 xiquets de 41 famílies.

El projecte està valorat en 14.364 euros, aportats entre la Conselleria de Benestar Social (11.900 euros) i l’Ajuntament d’Almassora (2.464 euros). El pressupost inclou les despeses d’alimentació i els derivats de les activitats educatives i d’oci i constitueix una iniciativa del departament de Serveis Socials, amb el recolçament de les regidories de Joventut i Educació.

Durant el mes d’agost, els 41 alumnes assistents a les colònies en el col·legi Cardenal Cisneros realitzaran activitats ciències, esport, arts plàstiques, gimcanes, contacontes i excursions, totes elles adaptades a l’edat dels alumnes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES