C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

L’Executiva Provincial del PSPV es reuneix a Almassora

L’Executiva Provincial del PSPV, l’última reunió s’ha celebrat esta setmana a la seu del partit a Almassora, lamenta que el Govern de Rajoy haja perdut cinc anys amb el ‘tercer fil’ entre València i Castelló per acabar reconeixent finalment que es tracta d’un projecte manifestament ineficaç perquè va produir un caos de dimensions monumentals quan coincideixin per la mateixa via els diferents tipus de trànsit ferroviari.

Argumenten els socialistes que és una cosa que tothom sabia que anava a ocórrer i que en una espècie de fugida cap endavant els responsables del Govern i els dirigents locals del Partit Popular negaven de manera inexplicable. Una d’aquestes persones és l’actual presidenta regional del Partit Popular, Isabel Bonig, qui com a consellera d’Infraestructures va defensar amb entusiasme les bondats d’un projecte que ara el mateix PP reconeix com a fallit.

Un fracàs del Govern de Rajoy que li fa fer marxa enrere i recuperar el que havia impulsat el Govern socialista del president Zapatero i el ministre de Foment José Blanco. El PP s’han passat 5 anys desacreditant el projecte de plataforma de doble via i ample internacional i ara no els queda més remei que tornar-hi.

El problema és que tornem al principi 5 anys després, el que suposa una pèrdua de temps incomprensible i un mal ús dels diners públics, ja que es gastarà dues vegades en un mateix projecte.

Visita decepcionant. No hi ha data per a l’AVE

La visita del ministre De la Serna va suposar, a més de la constatació d’un fracàs del Govern del PP, una nova decepció, un altre pitxer d’aigua freda perquè seguim sense tenir una data per a l’arribada de l’AVE a Castelló.

Els socialistes es pregunten què està passant amb aquest projecte perquè, després de 3 mesos en proves, el Govern siga incapaç de donar una data per a la seua entrada en servei. Una indefinició que alça sospites en l’Executiva Provincial del PSPV perquè dóna peu a pensar que el Govern potser estiga volent amagar algun problema que haja pogut sorgir.

En el PSPV-PSOE no s’entén ni el secretisme existent amb l’AVE ni que el Govern vaja a suprimir 31 trens diaris de Rodalies entre Castelló i València a partir del dia 24 de juliol. En opinió dels socialistes, és la confirmació que amb les retallades de Rajoy, els serveis públics espanyols estan en quadre. Si quan dos maquinistes posen malalts cal suprimir trens, quan bona part de la plantilla fa vacances, ens deixen sense Rodalies.

L’última Executiva Provincial del PSPV s’ha celebrat a Almassora com a mostra de suport a la nova alcaldessa de la localitat, Merche Galí, que recentment ha accedit al càrrec. Per al PSPV tornar a governar a Almassora suposa tot un motiu d’alegria per tractar-se d’una població estratègica per al partit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES