C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Mercedes Galí impulsarà un Consell Esportiu a Almassora

_DSC0101La candidata socialista a l’alcaldia aglutinarà en aquesta entitat tots els clubs i ens esportius del municipi per a coordinar accions i emprendre accions conjuntes

La regidora del grup municipal socialista en l’Ajuntament d’Almassora i candidata a l’alcaldia, Mercedes Galí, ha mantingut una trobada amb representants del Club de Futbol Almassora per a arreplegar les seues inquietuds. Galí prossegueix així les seues trobades amb associacions i entitats de la localitat amb la finalitat d’elaborar el seu programa electoral.

La candidata del PSPV s’ha compromès a crear un Consell Esportiu Municipal integrat per tots els clubs d’Almassora i el regidor d’Esports “que permetrà una millor coordinació i obrirà la possibilitat d’emprendre accions conjuntes”, ha dit Galí.

D’altra banda, Mercedes Galí considera que ha de modificar-se l’actual sistema de subvencions municipals a entitats esportives locals, “fixant unes bases per a la concessió d’eixes ajudes, que seran públiques i podran ser consultades per qualsevol ciutadà”. Cal recordar que un dels principals pilars en els quals Mercedes Galí basarà el seu programa és la transparència en tots els assumptes relacionats amb l’Ajuntament. “Lluite per açò com a regidora en l’oposició i ho duré a terme quan accedim a l’alcaldia”.

“No concep un ajuntament governat d’esquena als ciutadans, són ells els que permeten amb els seus impostos el funcionament d’una administració local i per açò han de ser coneixedors de com i a quines finalitats es destina la recaptació”, ha explicat.

En aquesta línia, Mercedes Galí ha indicat la seua aposta per tenir en compte factors com la creació de llocs de treball a l’hora de concedir eixes ajudes públiques. “És el cas del Club de Futbol Almassora, que contracta els serveis d’entrenadors o fisioterapeuta”.

Finalment, Galí ha escoltat la petició del president del Club de Futbol de disposar dels camps també els diumenges”, així com la necessitat que les subvencions municipals es perceben en un termini raonable per a evitar finançar-se a través d’entitats bancàries.

Mercedes Galí ha assenyalat que “hem de recuperar el temps perdut i crear una Almassora amable, una ciutat de serveis, amb una oferta esportiva atractiva i recolzant a les entitats i clubs que cada dia es tornen amb els nostres veïns”.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES