C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Merche Galí insta a l’Ajuntament d’Almassora a complir els acords plenaris i adaptar els banys del poliesportiu municipal

Els banys de les instal•lacions esportives són inaccessibles per a persones amb mobilitat reduïda

La candidata socialista a l’alcaldia i regidora de l’Ajuntament d’Almassora, Merche Galí, ha instat al consistori a remodelar els banys del poliesportiu municipal perquè compte amb banys accessibles. Una remodelació que es va aprovar en el ple municipal del passat mes de desembre a instàncies del grup municipal socialista però que encara no s’ha escomès.

Galí lamenta el reiterat incompliment del PP dels acords plenaris, “més si cap en un cas com aquest, en el qual hi ha veïns del municipi que no poden accedir als serveis perquè l’accés es realitza per tres escales que impossibiliten el seu ús a les persones amb mobilitat reduïda o carrets per a bebès”, ha dit Galí.

No és est l’únic incompliment d’acords que s’aproven en els plens municipals. Al febrer d’enguany el PSPV va presentar una moció que instava a arreglar els desperfectes que presenta la façana de la part nova del col•legi Errando Vilar. Tampoc s’han dut a terme les obres de reparació. En aquest sentit, Galí lamenta que l’obra porte pendent des de novembre, data en la qual la Conselleria d’Educació es va comprometre a realitzar una actuació urgent. La candidata socialista ha denunciat la situació educativa d’Almassora, “amb un miler d’estudiants en barracons i d’altres en centres que presenten desperfectes”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES