C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Mercedes Galí insta a reparar les deficiències del col•legi Errando Vilar

foto1_fsEl grup municipal socialista va defensar en el ple la urgent la reparació de la façana

La regidora del grup municipal socialista i candidata a l’alcaldia d’Almassora, Mercedes Galí, va defensar en el ple que se va celebrar el  dilluns una moció en la qual insta a arreglar els desperfectes que presenta la façana de la part nova del col•legi Errando Vilar.

Galí lamenta que l’obra, pressupostada en 40.000 euros, porte pendent des de novembre, data en la qual la Conselleria d’Educació es va comprometre a realitzar una actuació urgent.

En aquest sentit, Mercedes Galí ha denunciat la situació educativa d’Almassora, “amb un miler d’estudiants en barracons i d’altres en centres que presenten desperfectes”. La regidora s’ha referit a la necessitat de “realitzar una aposta sincera i potent per l’educació si volem convertir-nos en un municipi de primera”. Ha afegit que “Almassora no pot permetre’s per més temps que els nostres joves es formen sense les condicions adequades”.

D’altra banda, el grup socialista també va presentar una moció perquè el Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà i la pàgina web de l’Ajuntament d’Almassora faciliten a les associacions i entitats sense ànim de lucre del municipi tota la informació relativa als canvis fiscals que els poden afectar després de l’entrada en vigor de la nova Llei de l’Impost de societats.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES