C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Merche Galí preguntarà en ple sobre les mesures adoptades per a previndre inundacions

11022561_362102927311756_8767451689773858783_nLa candidata socialista a l’alcaldia defensarà una proposta per a establir un sistema d’informació i atenció al ciutadà en situacions d’emergència

La regidora i candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora, Merche Galí, preguntarà en la pròxima sessió plenària sobre les mesures adoptades durant les recents inundacions registrades en el terme municipal amb l’objectiu de prevenir els seus efectes. També preguntarà a l’equip de govern per la data de finalització de l’obra del Camí Vora Riu.

Galí a més va a proposar la creació d’un sistema d’informació al ciutadà ràpid i eficaç davant situacions d’emergència. Una proposta que sorgeix arran del “desconcert que van viure molts dels nostres ciutadans, especialment els que resideixen en la zona de la platja, els qui desconeixien què vies d’accés a les seues residències es trobaven tallades o eren més segures”. La regidora ha qüestionat la capacitat de l’actual equip de govern per a activar mesures d’emergència, tals com “informar convenientment als veïns de carrers tallats o dispositius eficaços que no es limiten a la col•locació de tanques impedint el pas”.

La candidata socialista abordarà aquesta problemàtica en el pròxim ple municipal després de visitar des del primer dia les zones afectades pel torrencial d’aigua i arreplegar les inquietuds dels veïns. Galí ha assenyalat que les pluges “deixen a Almassora una imatge repetitiva: accés a la platja pel Camí Benafelí tallat, col•lectors que no desaigüen amb eficàcia i falta de vies alternatives perquè els veïns d’Almassora no es queden aïllats i puguen entrar i eixir als seus domicilis”.

Els socialistes d’Almassora han elaborat un document base amb mesures que desenvoluparan a partir de maig per a pal•liar els efectes de la gota freda. Entre elles, destaquen la millora dels col•lectors i l’obertura de vies transversals per a permetre l’accés als domicilis dels veïns que resideixen en zones problemàtiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES