C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Mercedes Galí situa entre les seues prioritats acabar amb l’educació de segona a Almassora

16181_349261455262570_1920048042583532275_nLa candidata del PSPV a l’alcaldia participa en una trobada amb responsables d’educació del PSPV i altres candidats socialistes per a conformar un programa educatiu “del segle XXI”

La regidora del grup municipal socialista en l’Ajuntament d’Almassora i candidata a l’alcaldia, Mercedes Galí, s’ha marcat entre els seus principals objectius acabar amb la situació de marginalitat que viuen els escolars del municipi i aconseguir per a Almassora “una educació del segle XXI”.

Així s’ha pronunciat després de participar en una reunió amb responsables del PSPV en matèria d’educació juntament amb altres candidats socialistes en la província de Castelló. Una primera trobada amb candidats al que prosseguiran unes altres i del que eixiran les principals propostes en matèria educativa del PSPV-PSOE. Així mateix, s’està elaborant un mapa de deficiències i carències en centres educatius per a conèixer el punt de partida real al que s’enfronten els socialistes a partir de maig.

Mercedes Galí ha assenyalat que Almassora “té en l’actualitat un miler de xiquets estudiant en barracons, i estudiants en col•legis com l’Errando Vilar que pateix defectes constructius en la seua façana”. La comunitat educativa d’Almassora està pendent també de la construcció del nou col•legi Regina Violant des de fa deu anys.

“Són dades que evidencien l’absència de política educativa del PP i que reflecteixen que les coses no s’han fet bé”.

La candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora ha assenyalat que “les administracions local i autonòmica del PP no han actuat per a acabar amb aquestes deficiències que afecten a la quasi totalitat de col•legis de la meua localitat”.

La reunió sobre educació del PSPV ha posat ja sobre la taula algunes de les mesures que desenvoluparà el nou govern socialista a la Comunitat, tals com impulsar l’educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys de manera gradual, garantir les beques de menjador durant tot l’any, la creació de 20.000 places de FP i promoure l’estabilitat de les plantilles en les escoles rurals, entre altres.

“En qualsevol cas – ha dit Galí- el prioritari i urgent serà arreglar els nostres centres escolars i aconseguir per als nostres xiquets i joves una educació de primera amb la construcció dels col•legis pendents”. “L’educació és el primer, sense una educació de qualitat un municipi no pot avançar ni garantir als seus joves un futur”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES