C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Merche Galí crearà un bo cultural per als col•lectius més desfavorits d’Almassora

kikeSimon8-cropLa candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora situa als joves i els col•lectius amb menor poder adquisitiu en el centre del seu programa cultural i d’oci.
Mercedes Galí ha afirmat que Almassora “mereix disposar dels recursos necessaris perquè els nostres veïns gaudisquen d’activitats culturals tot l’any”. Per açò, s’ha compromès a impulsar polítiques que “no condemnen als nostres joves a buscar la cultura i l’oci en altres municipis”. Entre les mesures que contempla el seu programa electoral destaca la creació del Bo Cultural “per a garantir l’accés als col•lectius amb menor poder adquisitiu”.
Respecte als joves, els socialistes d’Almassora aposten per l’obertura d’un Casal Jove així com la creació d’un Punt d’Atenció Jove que informe sobre la tramitació de beques, orientació soci-laboral i instal•lació de negocis en el municipi.
Finalment, Mercedes Galí ha apuntat que subscriurà convenis amb els comerços locals, clubs, associacions culturals i esportives per a la creació del Bo Jove. “Una iniciativa que servirà per a accedir en condicions més avantatjoses als serveis municipals així com negociar descomptes en activitats en entitats privades”.‪#‎JuntsFemElCanvi‬ ‪#‎YoVotoPSOE‬ ‪#‎MercheGali2015‬

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES