C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Merche Galí impulsarà mesures per a reactivar el xicotet comerç d’Almassora

La candidata del PSPV a l’alcaldia arreplega les propostes dels comerciants per a integrar-les en el seu programa electoral

10993410_348575211997861_4034811953941757230_nLa candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora, Mercedes Galí, ha recorregut porta a porta els xicotets comerços de la localitat per a arreplegar les seues inquietuds i plasmar-les en el seu programa electoral. Una primera trobada que continuarà amb altres comerciants del municipi durant les pròximes setmanes i que permetrà a Galí conèixer de primera mà les dificultats que travessa el sector.

“Prenem nota del que ens demanen els comerciants del nostre poble i dels problemes que ens fan arribar”, ha dit Galí. “És un sector clau per a la generació d’ocupació i per a eixir de la crisi, per açò considere que és necessari apostar per ell”, al mateix temps que ha recordat que “són molts els veïns d’Almassora que viuen del comerç; en molts casos parlem d’empreses familiars que generen llocs de treball i que necessiten també el suport de l’administració pública”.

En aquest sentit Galí ha recordat que “des de l’administració més propera al ciutadà, com és l’Ajuntament, han d’impulsar-se mesures que afavorisquen el creixement de les Pimes”.

Entre les mesures que ha avançat la candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora destaca la de recuperar la Fira Agrícola i de Productes Artesanals “com a via d’impuls del sector, de promoció dels nostres productes i d’atractiu turístic”.

Galí també s’ha referit a iniciatives per a modernitzar i millorar la formació dels treballadors d’aquest sector i la creació d’un distintiu de qualitat del comerç d’Almassora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES