C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Policia Local i Guàrdia Civil extremaran la vigilància de la platja d’Almassora després de l’estiu

La Policia Local i la Guàrdia Civil, en col·laboració amb les regidories de Seguretat Pública i Platges, s’han reunit aquesta setmana a Almassora per a dissenyar un pla de vigilància que mantinga la seguretat en finalitzar els reforços extraordinaris activats durant els mesos d’estiu. L’equip de govern vol atallar el repunt d’assalts que pateix el districte marítim quan els propietaris d’habitatges en la costa tornen al casc urbà.

Santiago Agustí, Amaya Gomez, policía y guardia civil (1)

A la reunió presidida pels edils de Seguretat Pública, Santiago Agustí, i Platges, Amaya Gómez, es van unir l’intendent cap de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, i comandaments de la Guàrdia Civil. Els responsables de vetlar per la seguretat dels veïns van considerar molt positiva aquesta iniciativa amb la intenció d’acabar amb la sensació d’inseguretat que històricament pateixen els veïns de la platja.

Policia Local i Guàrdia Civil van exposar els efectius i mitjans amb què expliquen durant tot l’any, la distribució dels serveis i les competències de cada Cos en la vigilància de la platja i dels accessos que connecten amb el casc urbà. Després d’estudiar les possibilitats d’incrementar la coordinació, els participants en la reunió van acordar extremar els esforços perquè no es repetisquen els assalts a villes, apartaments i alcries una vegada que els seus propietaris tornen al casc urbà després de la fi de les vacances d’estiu.

El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha considerat que les millores encaminades a pal·liar situacions de risc per als veïns de la costa i les seues propietats confirmen l’aposta de l’equip de govern per solucionar demandes enquistades en el temps. En la mateixa línia, per a l’edil de Platges, Amaya Gómez, “el districte marítim arrossega una situació d’inferioritat respecte del casc urbà que també afecta a la seguretat, per la qual cosa considerem que aquest projecte respon a una necessitat històrica”.

Els responsables municipals van valorar també la voluntat dels Cossos i Forces de Seguretat per redoblar esforços per a garantir la tranquil·litat dels residents en la platja d’Almassora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES