C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Polígons d’optimisme: 6 llicències en 6 mesos

L’Ajuntament d’Almassora ha registrat un repunt de l’activitat industrial en aquest primer semestre de l’any amb l’obertura de sis nous expedients en dos dels polígons més potents de la localitat. El departament d’Urbanisme ha confirmat les sol·licituds d’ampliació i nova construcció per part de grups empresarials interessats a expandir els seus negocis a Almassora.

Segons les dades del departament municipal, cinc dels expedients corresponen a ampliacions i un és per a la construcció d’una nova nau industrial. «Destaca l’interès d’aquestes companyies, que manegen un gran volum de negoci, per establir-se i ampliar les seues dependències en els nostres polígons», en paraules de la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro.

És el cas de Pamesa i Ferro Spain, que han sol·licitat ampliacions en les seues seus del polígon Ramonet. Per la seua banda, el SUPOI-8 (Camí Fondo) albergarà les ampliacions de Intercoop, Thesize Surface i Hyperion Capital, extensió de l’empresa Efi Cretaprint a la qual la junta de govern va concedir llicencia la setmana passada. A més, aquest polígon és el triat també pels responsables de Neolith per a la construcció d’una nova nau industrial.

En la mateixa línia s’ha manifestat l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, després de celebrar el primer Dia del Veí, reunió que va aprofitar un grup empresarial de l’Alcora per a avançar-li la seua intenció d’establir-se en el SUPOI-8. Aquest polígon, pensat per a albergar grans indústries, és el que major potencial presenta per a continuar desenvolupant-se i és clau dins de la carrera per aconseguir la marca de Municipi Industrial Estratègic. L’equip de govern aposta per consolidar l’activitat de les signatures ja existents en aquest recinte empresarial i atraure a nous inversors al reclam d’un recinte amb prestacions.

En aquest sentit, el consistori ha començat per la substitució de les 1.200 fanals dels polígons per enllumenat públic de baix consum en un projecte pilot que s’estendrà a la resta de la població davant els resultats positius que ha generat. No en va, la inversió de 112.267,5 euros en la zona industrial ha permès reduir el consum elèctric en 27.000 Kw.h mensuals, la qual cosa suposa un estalvi econòmic de 4.600 euros al mes.

Obres majors

Els sis expedients oberts des de principis d’any en l’àrea industrial se sumen a les 18 sol·licituds per a realitzar obres majors oberts en aquest període, «símptoma evident de recuperació econòmica i una bona notícia per als empresaris i treballadors d’Almassora després de tants anys de dificultats que encara persisteixen en alguns sectors», segons Martinavarro.

Notícia publicada a elperiodic.com: http://www.elperiodic.com/almassora/noticias/516228_pol%C3%ADgons-industrials-confirmen-seua-expansi%C3%B3-almassora-noves-llic%C3%A8ncies.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES