C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Primer contracte anual de manteniment de bombes d’aigua

L’Ajuntament d’Almassora signarà el primer contracte anual encaminat a tasques de manteniment dels equips de bombament i desbastament existents en la xarxa de pluvials de la platja per a evitar inundacions. Els punts d’actuació són les estaciones nord, centre Vorariu i sèquia Tarongera. A més, el consistori ha valorat en prop de 5.700 euros la posada a punt dels equips per a prevenir l’arribada de la gota freda.

El manteniment preventiu, que s’adjudicarà a través d’un contracte d’un any pressupostat en 11.500 euros per a valorar possibles millores a la finalització del mateix, inclou comprovacions de tot tipus: inspeccions, neteja de les bombes, substitució de peces defectuoses o desgastades per l’ús, canvis d’oli i filtres i revisió de circuits de refrigeració en circuits electrògens i comprovació de les condicions del pou de les bombes amb el consegüent informe general.

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), encarregat d’aquest contracte pioner, especifica l’obligatorietat de l’empresa d’informar a l’Ajuntament en cas d’anomalies. I, en aquest sentit, una de les novetats que afig el consistori com a millora respecte al sistema actual és la visualització del funcionament i estat de les bombes i instal·lacions a través de dispositius electrònics, que queda al marge del contracte de manteniment ordinari.

El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha avançat la intenció de incoporporar “l’avís d’alarmes als mòbils dels responsables del servei, així com el maneig i maniobra de les instal·lacions a distància, després que els tècnics puguen veure ‘on line’ les diferents avaries que es puguen produir en un moment d’emergència per fortes pluges”.

No obstant açò, el primer pas serà la posada a punt de tot el circuit per a evitar les inundacions que pateixen els veïns en èpoques de gota freda. De fet, el SMML es desplaçarà demà fins als punts més crítics per a valorar l’estat actual dels equips. Després de la signatura del contracte, el personal municipal s’encarregarà dels treballs diaris de neteja de reixes i contenidors, mentre que l’empresa emetrà un part de treball de cada visita realitzada amb les tasques executades, incidències i solucions adoptades.

En aquesta primera posada a punt prèvia a l’arribada de les pluges de tardor, la mercantil s’ocuparà de l’ajust de les boies a l’altura adequada i anivellació perquè funcionen els aliviadores, les reparacions de pantalles i analitzadors de potència, així com qualsevol altra deficiència detectada per a deixar les instal·lacions en perfecte ús.

Notícia publicada a elperiodic.com: http://www.elperiodic.com/almassora/noticias/521063_almassora-encarrega-primer-contracte-anual-manteniment-bombes-daigua-evitar-inundacions.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES