C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Primera presentació de la Ruta de la Tapa oberta al públic

El Mercat Central d’Almassora ha acollit aquesta vesprada la presentació de la VI Ruta de la Tapa i el Vi. Es tracta de la primera vegada que el consistori i els organitzadors celebren aquest esdeveniment per a mostrar als veïns els plats que serviran els 24 locals participants entre la nit de Dijous Sant i el dia 24 d’abril.

Ruta de la Tapa i el Vi (2)

La iniciativa de la Regidoria de Comerç, a càrrec de Santiago Agustí, ha permés que els assistents coneguen les receptes abans d’inaugurar l’esdeveniment gastronòmic i, al seu torn, suposa un incentiu perquè els participants sàpien també quins plats elaboraran els seus competidors durant el concurs. Agustí ha agraït als 24 negocis locals la seua implicació en aquesta iniciativa, la més nombrosa des de 2012.

En aquesta nova edició els establiments participants són: Cafetería Jasmi, Cafetería Ximo, Olisec Cafè & Vins, Sidrería Sanabria, Cafetería Mediterránea, Bar La Mediterránia, Casa María, El Paladar del Mercat, La Terreta, Gringo’s, La Picaora, Casa Charo, Café Bar Casa Xavi, Frankfurt Pipol, Bar Cafeteria Laura, Asador Tasazu, Asador Niuet, Bar Pastel, Cafetería-Bocatería Noelia, Bocatería TM, Casa Ino, Toma Tapa, La Rua.

A més, la presentació oficial dels plats ha permés fotografiar els plats i incorporar les imatges a l’aplicació mòbil perquè els usuaris que la descarreguen en els seus telèfons puguen conèixer l’oferta de cada local. Cal recordar que aquesta eina és una iniciativa inèdita que l’organització, a càrrec de Félix Tejeda, va consensuar amb l’Ajuntament d’Almassora per a millorar la difusió de l’esdeveniment i aconseguir una major participació.

En el mateix sentit, totes les parts implicades van decidir avançar l’inici de la ruta perquè coincidira amb la nit de Dijous Sant i així aprofitar els milers d’assistents que acudeixen a gaudir de l’espectacle de Tambors de Passió per a oferir aquesta proposta gastronòmica. La ruta mantindrà l’obligatorietat d’introduir alguna de les varietats de Quesos d’Almassora en una de les dues tapes de cada negoci i inclourà, de forma voluntària, la tapa tambor patrocinada per Tambors de Passió, que no portarà carn entre els seus ingredients amb motiu de la Quaresma.

El preu de cada consumició, que inclourà una tapa i una beguda, serà de 3 euros. La ruta estarà en funcionament divendres, dissabtes i diumenges a excepció de la jornada inaugural, que començarà en Dijous Sant. Un any més, els premis que es repartiran entre els consumidors seran un nou al·licient per a participar en aquest esdeveniment gastronòmic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES