C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Programat per a juny el primer dbat sobre l’estat del municipi

L’Ajuntament d’Almassora celebrarà el primer debat sobre l’estat del municipi el pròxim mes de juny. Serà el divendres 17 a les 13.30 hores en compliment de l’acordat en l’ordenança de transparència, accés a la informació, reutilització i participació ciutadana, segons ha indicat la regidora de l’àrea, Merche Galí.

Almassora pleno

Tal com figura en el text, el ple es reunirà en sessió extraordinària durant el primer semestre de l’any per a celebrar un debat monogràfic sobre l’estat del municipi en el qual no podran incloure’s assumptes diferents a l’assenyalat. Segons ha apuntat Galí, “durant la sessió, que també estarà oberta al públic, tindrem l’oportunitat radiografiar la situació actual d’Almassora, els problemes que ens ocupen i l’evolució dels projectes pendents”.

Segons refereix la norma, el debat començarà amb la defensa de la gestió municipal per part de l’alcaldessa, Susanna Nicolau. A continuació el portaveu de cada grup municipal exposarà el seu punt de vista, disposant per a açò d’un temps màxim per al primer torn de 10 minuts. En cas d’així sol·licitar-se s’obrirà un segon torn d’intervencions per als portaveus, que tindrà una durada cinc minuts i que es tancarà, en aquesta ocasió, amb una intervenció final de l’alcaldessa la durada de la qual serà la mateixa a la dels portaveus intervinents.

El debat es desenvoluparà, amb les especialitats indicades, d’acord a les regles de previstes en la normativa aplicable d’organització i funcionament del ple. Conclòs el debat, Nicolau alçarà la sessió, la primera en la qual els grups abordaran la situació d’Almassora i els seus projectes de futur, segons arreplega l’ordenança municipal impulsada per la Regidoria de Transparència i Participació Ciutadana i aprovada pel ple el 19 d’octubre de 2015.

A més del debat sobre l’estat del municipi, el text regula a través d’11 capítols l’accés a la informació per part de la ciutadania i el dret a la participació dels veïns en els assumptes municipals. És el cas del Consell de Participació Ciutadana o l’audiència pública de xiquets.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES