C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Reprenem el consens amb els treballadors i recuperem el Dia de la Policia Local

L’Ajuntament d’Almassora ha recuperat avui el Dia de la Policia Local després de la desaparició de la festa de San Miguel en 2013. L’acte ha permès reconèixer la labor dels centres de salut en l’ús dels desfibril·ladors, dels col·legis i instituts com a promotors del Parc d’Educació Vial i del exconcejal de l’àrea, Luis Martínez, per la seua dedicació al capdavant del departament, així com del responsable de Seguretat Ciutadana de Castelló, Antonio Lorenzo, per la coordinació entre tots dos municipis.

Almassora Día Policía Local (6) Almassora Día Policía Local (3)

Els actes han arrancat a les 12.30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament d’Almassora amb la presència dels premiats i les autoritats locals, a més de presidents d’associacions de veïns, associacions de jubilats, els presidents locals de Creu Roja i Càrites, entre altres col·lectius. El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha ressaltat els mèrits dels premiats i la voluntat de les parts per recuperar una festa que es va perdre anys arrere.

Cal recordar que l’acord dels sindicats amb representació municipal, la Prefectura de la Policia Local i la Regidoria de Seguretat Pública va permetre, mesos arrere, fixar la festivitat cada 1 de juliol, coincidint amb la data d’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana. D’aquesta forma, la celebració ha tornat al calendari d’actes d’Almassora i ho ha fet amb una aposta pel caràcter cívic de la festa i l’obertura a la societat.

Els agents de la plantilla han rebut la placa de gala de mans de l’alcaldessa, Susanna Nicolau; la primera tinent d’alcaldessa, Merche Galí; Santiago Agustí i l’intendent principal, Roberto Verdoy. Els reconeixements han anat als professionals dels centres sanitaris (Gema Monforte Gilabert, Patricia Beltrán Ribes, Bàrbara Del Mazo Pulido, Javier Prieto Nave, Heidy Rodríguez León, Zaira Correcher Salvador i Óscar Soler Chust), als sis col·legis i dos instituts de la localitat, al regidor de Seguretat de Castelló i al exedil de l’àrea a Almassora, Luis Martínez.

L’intendent principal ha aprofitat l’acte per a resumir els resultats de la memòria de serveis de la Policia Local corresponent a 2015. Finalitzat el lliurament de les distincions, els assistents s’han traslladat fins a la planta baixa de l’Ajuntament d’Almassora, que avui ha inaugurat una exposició amb fotografies, antics uniformes i material de treball dels agents. La mostra estarà oberta el públic durant la setmana vinent.

Finalment, la plaça Pere Cornell ha acollit la formació de vehicles i la passada de revista a la plantilla. Tal com ha assenyalat Agustí, “aquest acte ha aconseguit la finalitat que vam consensuar mesos arrere amb la Policia Local i que no és una altra que reconèixer i dignificar la seua labor i perseguir la participació més àmplia possible de la societat”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES