C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Segona reunió en 15 dies amb la Conselleria d’Educació per a exigir el Regina Violant

L’equip de govern d’Almassora ha tornat a reunir-se avui amb el director territorial d’Educació, Robert Roig, per a agilitzar el procés d’adjudicació de les obres del col·legi Regina Violant que en l’actualitat tramita el departament autonòmic d’Infraestructures. La reunió s’ha produït aquest matí en la seu de la Conselleria d’Educació a Castelló amb la intenció de conèixer els últims avanços que permetran iniciar l’execució real del centre i posar fi a una dècada d’aules prefabricades.

Plano general Regina Violant

A la trobada ha assistit l’edil de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, davant la baixa mèdica de la responsable municipal d’Educació, María José Tormo. La regidora ja va mantenir una trobada amb el director territorial fa 15 dies a la qual també van assistir el propi Trenco i la regidora de Benestar Social, Diana Belliure. En aquesta ocasió, Trenco ha incidit en la urgència de la comunitat educativa per finalitzar els tràmits administratius i iniciar la construcció de l’edifici en el seu emplaçament definitiu.

Per la seua banda, Robert Roig va traslladar ahir, en la seua reunió setmanal amb altres responsables de l’ens autonòmic a València, la precarietat en què es troben les instal·lacions provisionals situades a l’esquena de la piscina municipal d’Almassora i va reclamar a la Conselleria d’Infraestructures la màxima agilitat en l’estudi de les 40 pliques presentades per les empreses candidates a executar els treballs. Així li l’ha traslladat aquest matí a l’edil, al que ha assegurat que la comunicació entre el seu departament i Infraestructures és constant per a accelerar l’adjudicació de les obres.

El director territorial i el responsable municipal han acordat tornar a reunir-se en 15 dies per a conèixer els avanços del procés. Serà, per tant, la tercera trobada entre l’equip de govern i l’administració autonòmica en un mes. “Tots els esforços són pocs per a aconseguir que els alumnes i els docents comencen el compte arrere per al seu trasllat definitiu al col·legi que sempre van merèixer tenir”, ha declarat l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau.

Posada a punt dels col·legis

Les obres per a condicionar els col·legis de cara al pròxim curs escolar continuen en els centres Ambaixador Beltrán, Germans Ochando i Errando Vilar. El pressupost municipal per a aquestes intervencions de manteniment frega els 100.000 euros. Els treballs finalitzaran abans del començament de les classes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES