C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Signats els contractes amb Tambors de Passió i El Torrelló

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha signat dos convenis de col·laboració d’un any amb Tambors de Passió i l’associació cultural El Torrelló. En la signatura dels acords va estar acompanyada pel director i presidenta d’aquestes agrupacions, Damian Anguilella i Savina Avellana, respectivament. Aquesta col·laboració de l’Ajuntament permetrà a ambdues associacions continuar amb el desenvolupament habitual de les seues activitats, en les quals intervenen milers de veïns d’Almassora cada any.

L’agrupació de Tambors de Passió compta amb uns 200 integrants dedicats a la pràctica del tambor i el bombo. Cada Dijous Sant protagonitzen la Trencà de l’Hora en la plaça Major d’Almassora, mentre que en el seu calendari també figuren altres actuacions fora de la localitat com els concursos de Híjar i Saragossa. D’altra banda, el col·lectiu del Torrelló treballa des de fa anys en la recuperació de les arrels d’Almassora, per exemple amb l’organització de balls tradicionals.

Notícia publicada en elperiodic.com: http://www.elperiodic.com/almassora/noticias/514564_almassora-signa-convenis-col%C2%B7laboraci%C3%B3-tambors-passi%C3%B3-torrell%C3%B3.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES