C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Tot a punt per al Parc Municipal d’Educació Vial

L’empresa encarregada de les obres en el recinte de l’Auditori Les Boqueres ha finalitzat ja la solera que albergarà el futur Parc Municipal d’Educació Vial i la instal·lació d’una zona d’oci juvenil sobre una superfície d’1.360 metres quadrats. L’avanç del projecte es produeix després que una empresa local enderrocara les naus abandonades a l’interior del recinte per a sanejar un espai que portava anys abandonat i deixar un espai diàfan.

Almassora parque educación vial

Segons han indicat els tècnics municipals, la Policia Local s’encarregarà del pintat de la solera resultant. D’una banda, el total de la superfície estarà marcat amb un color uniforme. Sobre aquesta base es delimitarà l’espai del Parc Municipal d’Educació Vial, que ocuparà al voltant d’1.100 metres quadrats. Aquesta franja reservarà 700 metres quadrats dividits en carrils per a la pràctica dels cotxes de simulació (roig), el carril bici (verda) i un sender blau per als vianants.

La zona comptarà també amb arbrat i un espai d’esplai per a ús fóra de l’horari de les pistes de pràctiques. Es tractarà d’un entorn enjardinat que funcionarà també com a parc infantil perquè puguen acudir les famílies. A més, l’obra inclou la construcció d’una rotonda amb zona verda interior. El disseny ha respectat al màxim la vegetació existent en aquest entorn per a prioritzar-ho enfront del formigó.

Tal com ha indicat l’edil de Seguretat Pública, Santiago Agustí, els operaris estan complint el calendari previst, que va marcar per a principis d’any l’inici de les obres a l’entorn de l’Auditori. El projecte compta amb una inversió municipal de 60.000 euros que permetrà habilitar una zona de pràctiques per als alumnes dels col·legis de la localitat i, al mateix temps, convertir aquest espai en un parc per a ús de les famílies fora de l’horari lectiu.

El Parc Municipal d’Educació Vial estarà situat al costat del carrer Boqueres, mentre que en la part posterior se situaran els contenidors d’oci previstos pel departament de Joventut. Tots dos s’alçaran sobre un espai diàfan després de la demolició de les antigues casetes abandonades. Els tècnics municipals van recomanar l’enderrocament d’aquestes naus a causa del mal estat que presentaven i l’equip de govern va seguir la seua proposta durant el mes de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES