C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Treballes? Concilia amb les escoles matinera i vespertina

Compartim l’anunci de María José Tormo via www.almassora.es

L’Ajuntament d’Almassora implantarà el pròxim mes d’octubre la Escola Vespertina, un nou servei pensat per a atendre als menuts en acabar les classes, i oferirà un preu especial conjunt per a aquells usuaris que també participen en l’Escola Matinera. El paquet per a ambdues activitats, sota la denominació Mativespertina, ascendeix a 40 euros mensuals per xiquet, que suposa un estalvi de 3,74 euros al mes respecte a la contractació per separat.

Tal com ha assenyalat la regidora d’Educació, María José Tormo, “hi ha una taxa individual per a cadascuna de les activitats, un bo de 10 sessions per a cada escola i, a més, un preu conjunt que redueix la càrrega per a aquelles famílies que necessiten utilitzar les dues escoles durant tot un mes”. En aquest sentit, el preu ordinari per assistència de cada xiquet a la Escola Vespertina és de 18 euros al mes, que arriba als 22 euros en el cas del bo de 10 sessions.

L’horari de la Escola Matinera serà de 7.30 a 9.00 hores, mentre que a la vesprada anirà de les 16.30 a les 17.30 hores, aquest últim a excepció del Regina Violant, que serà mitja hora més tard per a adequar-se a l’horari del centre. D’aquesta forma, el consistori pretén satisfer la necessitat d’afavorir la incorporació dels veí al món laboral en condicions d’igualtat contractant a una empresa de monitors que es facen càrrec del servei en tots els col·legis d’Almassora durant el curs escolar.

Taxes congelades

Per la seua banda, la Escola Matinera, que començarà coincidint amb l’inici de les classes la setmana vinent, mantindrà congelats els preus durant el pròxim curs escolar. El cost mensual d’aquest servei continuarà sent de 25,74 euros. També estarà disponible un bo de 10 sessions amb un cost de 34,65 euros per a famílies que només necessiten aquest servei en moments puntuals.

La matrícula dels menuts ja està disponible en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). Per a la inscripció és necessari presentar una fotografia grandària carnet, una fotocòpia del SIP i una còpia del rebut pagat. El consistori ja tramita les matrícules perquè el servei de Escola Matinera estiga disponible coincidint amb l’inici del nou curs escolar i el nou projecte vespertí entre en marxa amb l’horari d’hivern que apliquen els col·legis a partir d’octubre.

L’Ajuntament d’Almassora té pendent l’adjudicació en els pròxims dies del servei de la Escola Matinera i Vespertina després de l’estudi de les ofertes presentades per diferents empreses i la proposta del projecte millor valorat pel consistori. El contracte tindrà dos anys de durada amb un tipus de licitació anual que ascendeix a 85.000 euros exempts d’IVA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES