Una Fira de Sant Andreu que incorpora justes a cavall

This gallery contains 2 photos.

La Fira de Sant Andreu d’Almassora encara el cap de setmana amb quasi 50 actes programats en el casc antic. Els tornejos a cavall a les 12 i les 18 hores se sumen avui a la mostra vinícola AlmassoraVi, que compartirà escenari amb el mercat medieval entre les 11 i les 14 hores i, a la vesprada, de les 18 a les 21 hores. Tot açò comptarà a més amb l’activitat comercial en els 80 llocs ambulants repartits per la Vila.

almassora-inauguracion-sant-andreu-5-1

Després de la inauguració d’anit a càrrec de les autoritats, la reina i les dames, la recreació medieval continua des d’aquest matí amb les demostracions d’oficis antics i l’animació teatral a càrrec de la companyia Luis Oviedo amb Froilán el Donyet. Entre els atractius de la fira destaquen també les justes a cavall. La companyia Deus Bellum ha obert els tornejos en la plaça de la Picaora al migdia. La representació es repetirà a la vesprada i matí amb idèntic horari.

Els combats a peu també tindran un espai en aquesta fira medieval amb actuacions en la plaça de l’Església, al costat del campament Ferrum Radix, al matí i a la vesprada. Els cavallers lluitaran amb espases en una atmosfera històrica creada amb banderoles i torxes repartides per la Vila. L’espai per a la lluita estarà situat al costat de les tavernes, on els visitants podran recuperar forces després de recórrer un recinte més ampli que en les últimes edicions.

Sigue leyendo