C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Una APP guiarà als clients de la Ruta de la Tapa i el Vi

appLa Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora es modernitzarà en la seua sisena edició amb l’engegada d’una aplicació per a telèfons mòbils en la qual els usuaris trobaran informació actualitzada dels restaurants participants, així com de les receptes dels plats que concursaran en el certamen, i altres dades d’interès per a facilitar la participació.

El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha anunciat avui que la creació de l’APP respon a la voluntat de facilitar la informació als milers de veïns i visitants que participen en cada edició de la ruta gastronòmica. D’aquesta forma, els usuaris únicament hauran de descarregar aquesta aplicació gratuïta en el seu telèfon per a poder trobar la localització dels negocis, els horaris d’obertura i els plats que elaboraran.

Els impulsors de www.almassoraweb.com treballen ja en aquesta eina que estarà disponible per a Android i Apple i que també contindrà fotografies de les tapes i una pestanya per a descarregar la localització del restaurant i guiar a l’usuari a través de GPS. Agustí ha incidit que “aquest apartat serà especialment útil per a els qui ens visiten en aqueixes dates procedents d’altres municipis”.

L’APP complementarà els fullets informatius que l’Ajuntament d’Almassora editarà amb motiu de la ruta perquè els usuaris disposen de les dades necessàries per a no perdre’s. Així ho ha indicat el gerent de l’empresa diVino, Félix Tejeda, organitzador junt al consistori d’aquestes jornades gastronòmiques que en aquesta ocasió es desenvoluparan de l’1 d’abril a l’1 de maig sota el lema “A l’abril, tapes mil”.

Cal recordar que els establiments interessats a participar en aquesta sisena edició poden registrar-se fins al divendres 12 de febrer en les oficines del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), en la planta baixa de l’edifici consistorial. Qualsevol dels negocis radicats a Almassora pot inscriure’s per a participar en la ruta, amb independència que ja ho haja fet algun any o siga de nova incorporació.

La marca Quesos de Almassora tornarà a formar part de les elaboracions dels restauradors locals com a suport a l’empresa. En aquesta ocasió, els vins triats per a acompanyar els plats són: Biberius (D.O. Ribera del Duero), Tentación (D.O. Ca. Rioja), Flor de Taronger (I.G.P. Castelló) i Atino verdejo (D.O. Rueda).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES