C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Una candidatura preparada per a governar

Els socialistes d’Almassora aproven una candidatura igualitària que uneix renovació i experiència

La candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora, Mercedes Galí, anuncia una candidatura preparada per a governar

L’assemblea local de l’Agrupació Socialista d’Almassora ha triat la candidatura a les pròximes eleccions municipals, que encapçala Mercedes Galí. Li segueixen l’actual portaveu del grup municipal Santiago Agustí, María José Tormo i Carmina Martinavarro, en una candidatura que “integra l’experiència de regidors que han fet front els últims quatre anys a l’equip popular, la dels qui han estat amb responsabilitat de govern en legislatures anteriors i la il•lusió i renovació de cinc joves de Joventuts Socialistes d’Almassora”.


La candidata Mercedes Galí ha destacat a més l’àmplia incorporació de dones a la candidatura, un total d’11 de 21, “la qual cosa reflecteix la nostra ferma aposta per la igualtat”. La llista es completa amb persones d’Almassora compromeses amb la festa i les tradicions taurines i per açò incorpora com a número 8 a Julio Gabarri, president de l’Associació de Penyes Taurines d’Almassora, i a Pablo Gil, també d’aquesta associació.
La candidata socialista a l’alcaldia d’Almassora ha assenyalat la importància d’incorporar a la candidatura “veïns involucrats en el teixit associatiu de la ciutat i de la societat civil”. En aquesta línia, s’ha referit a la número 3, María José Tormo, com “una dona compromesa amb el partit i que treballa en el sector sanitari, la qual cosa pot aportar propostes per a millorar eixa àrea en el nostre municipi”.
Galí ha assegurat en l’assemblea que “aquesta candidatura està preparada per a governar, amb moltes propostes que presentar i un gran treball realitzat durant aquests anys des del grup municipal”. Ha agregat que “és una llista d’homes i dones que ara eixiran al carrer per a explicar als nostres veïns el que hem vingut fent i el que volem fer per a situar a Almassora en un lloc de lideratge”.

cats-crop

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES