C/​ Sant Felip, 15 bajo, Almassora
info@socialistesalmassora.org

Una borsa d’empreses per als contractes menors de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Almassora ultima els preparatius tècnics per a l’engegada d’una borsa d’empreses locals de cara a la participació d’aquestes en la prestació d’obres i serveis menors que realitze el consistori. El directori es generarà a partir les dades proporcionades pel departament d’Activitats amb totes les empreses registrades en el municipi. La implantació d’aquest servei no suposarà cap cost extraordinari per a l’Ajuntament. L’informatiu matinal de Radio Castellón ho ha explicat este matí:

El registre estarà organitzat per sectors perquè cada delegació localitze a aquelles signatures i professionals que s’adapten a les necessitats de contractació. El departament municipal d’Informàtica ja treballa en el disseny de la plataforma, integrada dins de la web municipal, i ha realitzat una prova pilot per a perfeccionar el sistema abans de la seua imminent implantació.

En aquesta línia, la pàgina web de l’Ajuntament d’Almassora també explicarà a partir del pròxim mes de setembre amb un apartat en el qual cada departament municipal publicarà ofertes sobre obres i serveis menors, especificarà els requisits tècnics de cada projecte i les característiques. Les empreses incloses en el registre rebran aquesta informació també de manera directa, bé via correu electrònic o missatge sms, perquè en cas d’estar interessades a participar presenten els seus pressupostos en el termini indicat.

L’objectiu és que el repartiment de les contractacions menors de béns i serveis siga més just que fins avui i totes les entitats privades tinguen les mateixes oportunitats que les seues competidores. Així, aquesta eina permetrà ampliar la transparència en la gestió econòmica de les arques municipals, un dels objectius marcats per a aquesta legislatura, i, d’altra banda, estimularà l’economia local lloc perquè millorarà la comunicació sobre projectes menors entre l’ajuntament i els comerços i professionals de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va